Închide meniul

Gerard Pique, atac dur la adresa lui Real Madrid: „Nu o să își aducă aminte nimeni”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 14:00

Gerard Pique, atac dur la adresa lui Real Madrid: Nu o să își aducă aminte nimeni”

Gerard Pique, atac la adresa lui Real Madrid

Gerard Pique, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Gerard Pique a lansat un atac dur la adresa lui Real Madrid! Fostul jucător de la FC Barcelona a vorbit despre ultimul trofeu câștigat, pe plan european, de către gruparea din capitala Spaniei și a tras o concluzie tranșantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș a fost unul dintre cei mai mari rivali ai formației antrenate în prezent de Carlo Ancelotti, având în vedere faptul că și-a petrecut majoritatea carierei în tricoul formației catalane.

Gerard Pique, atac dur la adresa lui Real Madrid. Care a fost mesajul fostului jucător

Fostul fundaș a vorbit despre ultimul trofeu Champions League câștigat de Real Madrid, după o finală cu Liverpool, încheiată cu victoria echipei „Los Blancos”, cu scorul de 1-0. Gerard Pique este de părere că nimeni nu își va aduce aminte de respectivul succes, având în vedere faptul că, în opinia sa, formația din capitala Spaniei nu a prestat un joc grozav în fazele eliminatorii ale competiției.

„Actualul Madrid este mai mult sau mai puțin același. Transmite puțin, dar obține rezultate, iar în februarie vor fi angrenați în toate competițiile. În Liga Campionilor, vom vedea.

Noi (n.r.-Barcelona) câștigăm și suntem amintiți pentru totdeauna, în schimb, ei dacă reușesc asta, e doar un trofeu în plus. Ultimul trofeu UCL a fost o minune, pentru că au fost inferiori în fiecare rundă, iar nimeni nu-și va aminti de el”, a spus fostul fundaș de la FC Barcelona, citat de As.com.

Reclamă

Alături de FC Barcelona, Gerard Pique a reușit să câștige 3 trofee UEFA Champions League, în sezoanele 2008-2009, 2010-2011 și 2014-2015. Pe lângă perioada petrecută la Barcelona, dar și un împrumut la Real Zaragoza, fostul fundaș a fost legitimat și la Manchester United, alături de care a câștigat un trofeu Champions League, în sezonul 2007-2008.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018. La momentul respectiv valora dsuma de 50 de milioane de euro.

Xavi, reacție dură după înfrângerea din El Clasico

După partida de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, care s-a încheiat cu victoria madrilenilor, scor 2-1, Xavi a oferit o reacție dură, fiind nemulțumit de rezultatul înregistrat la finalul meciului. Acesta este de părere că jucătorii săi au făcut un meci solid și că ar fi meritat să câștige al 255-lea „El Clasico”.

Reclamă 4 / 0/3

„Am dominat 60 de minute, dar asta e fotbal. Real Madrid are aceste lucruri… Real Madrid cu trei sau două ocazii şi jumătate îţi înscrie două goluri. Ne-a lipsit eficacitatea. Jocul şi ceea ce era planificat a mers bine.

Meritam victoria. Până la urmă ne-au făcut să suferim, dar cred că, cu sinceritate totală, dacă cineva a câştigat meciul, a fost Barça. Asta nu se termină aici, este etapa a 11-a, vrem să câştigăm LaLiga. Echipa a făcut un joc foarte bun”, a declarat Xavi, la finalul duelului, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și