Închide meniul

Şefii FRF, contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves: „Nu se poate să nu îl bagi în seamă la nesfârşit!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2024, 18:14

Reclamă
Şefii FRF, contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves: „Nu se poate să nu îl bagi în seamă la nesfârşit!

Şefii FRF, contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Alaves / Profimedia Images

Şefii FRF sunt contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves. Mihai Stoichiţă îi plânge de milă mijlocaşului în vârstă de 25 de ani, care a bifat numai 567 de minute în acest sezon. Internaţionalul român este fără gol în La Liga. În cele 15 meciuri a reuşit un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a jucat din primul minut în 6 partide din campionatul Spaniei, ultima dată la începutul lunii septembrie. Etapa trecută, cu Barcelona, Luis Garcia l-a introdus pe teren în minutul 77.

Şefii FRF sunt contrariaţi că Ianis Hagi nu este titular la Deportivo Alaves

Directorul Comisiei Tehnice a FRF este sigur că Ianis Hagi ar merita să evolueze meci de meci la Alaves. Stoichiţă este îngrijorat că fiul „Regelui” ar putea risca să nu fie în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

(n.r. Ianis nu prea joacă în Spania, pericol prezenţa la EURO) Aici sunt şi eu un pic îngrijorat, îmi doresc ca Ianis să joace acolo pentru că talent e plin de talent, că îl ştiu nu face rabat de la pregatire, este un jucător care vrea, iubeşte şi vrea să joace fotbal şi face tot pentru lucrul ăsta.

Orice se poate întâmpla acolo, să devină titular dintr-o dată, pentru că nu se poate să nu îl bagi în seamă aşa la nesfârşit, mă uit şi eu la meciurile lui Alaves şi mi se pare că este nedreptăţit că nu joacă, dar mă rog…”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves până la finalul sezonului. Spaniolii nu au clauza unui transfer definitiv.

Cota lui Ianis Hagi a scăzut la 3.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mijlocaşul a contribuit la calificarea României la EURO 2024. Ianis a înscris în 2 dintre ultimele 3 meciuri ale tricolorilor, din campania de calificare. A marcat în victoriile cu Andorra şi Israel.

Ce l-a surprins pe Ianis Hagi, după transferul în Spania!

Ianis Hagi a dezvăluit ce l-a surprins, după transferul în Spania. Fiul „Regelui” a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că a rămas uimit de intensitatea din fotbalul iberic, mărturisind că se aştepta ca acest fapt să fie mai degrabă întâlnit în Premier League sau Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit, sunt într-un campionat de top din lume. Mă pot lupta cu cei mai buni jucători și încerc să profit de fiecare secundă. Cred că toată lumea știe că fotbalul spaniol este unul tehnic, de posesie, însă ce am descoperit aici și m-a surprins au fost intensitatea și agresivitatea cu care se joacă.

Mă așteptam mai mult ca asta să fie în Bundesliga sau Anglia. Nu mă așteptam la astfel de intensitate, m-a surprins. Jocul de posesie este unul special, pe majoritatea jucătorilor îi ascultă mingea”, a declarat Ianis Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și