Închide meniul

Gică Popescu a reacționat după ce Ianis Hagi a ajuns la Alaves: „E un stil de joc care i se potrivește foarte bine”

Alex Ioniță Publicat: 29 august 2023, 21:03

Reclamă
Gică Popescu a reacționat după ce Ianis Hagi a ajuns la Alaves: E un stil de joc care i se potrivește foarte bine”

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a reacționat după ce Ianis Hagi a ajuns la Alaves. Fostul component al echipei naționale a lăudat decizia fiului „Regelui” de a merge în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de către Rangers la Deportivo Alaves, echipă care activează în prima ligă din Spania. Acesta a făcut deplasarea alături de noii săi colegi la ultima partidă din campionat, cu Getafe. Totuși, românul nu a debutat încă pentru spanioli.

Gică Popescu a reacționat după ce Ianis Hagi a ajuns la Alaves. „Baciul” are încredere în tânărul mijlocaș

Fostul fundaș al echipei naționale, Gică Popescu, este de părere că La Liga i se potrivește de minune lui Ianis Hagi. Acesta are încredere în jucătorul împrumutat de Rangers și a menționat că mai mult ca sigur fotbalistul își va reveni la forma de dinainte de accidentare.

„Este o competiție, La Liga, care se pretează foarte bine pe stilului lui de joc, al fotbaliștilor români. E o competiție unde majoritatea echipelor vor să aibă mingea, e un stil de joc care i se potrivește foarte bine lui Ianis.

Eu sunt sigur că în perioada cea mai scurtă va reveni la forma pe care o avea înainte de accidentare, este un jucător cu potențial și un talent extraordinar”, a spus Gică Popescu potrivit sport.ro.

Reclamă

Jucătorul cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a primit tricoul cu numărul 10 la echipa din Spania. Acesta va rămâne în La Liga până la finalul sezonului viitor, atunci când înțelegerea dintre Rangers și Alaves se va încheia.

Ianis Hagi ar putea debuta la noua sa echipă chiar în următoarea etapă. Atunci, Alaves va juca în deplasare împotriva celor de la Valencia. În momentul de față, noua echipă a lui Ianis Hagi se află pe locul al 14-lea în La Liga, cu 3 puncte după primele 3 etape jucate.

Cosmin Contra ştie cum va fi primit Ianis Hagi de fanii lui Deportivo Alaves

„Eu întotdeauna am zis, inclusiv când eram la echipa națională, că lui Ianis Hagi i se potrivește cel mai mult campionatul spaniol. Am văzut calitățile pe care le are Ianis și i se potrivește cel mai mult. Cred că este un transfer bun. Acum depinde de el cât de repede se poate integra în echipă și să fie titular. Eu cred că va fi titular la calitățile pe care le are.

Reclamă 4 / 0/3

Sigur îi va plăcea acolo, în Vitoria. Oamenii sunt foarte apropiați de echipă. E o echipă iubită, cu un stadion cochet. Se va simți bine acolo. Îl vor primi cu brațele deschise. Orașul îi va plăcea foarte mult. Sfatul meu e să fie serios, el e deja, dar să dea cel mai bun randament, iar oamenii îl vor iubi.

Cred că se va acomoda foarte bine. Este o echipă cu suporteri care sunt aproape de jucătorii. Oamenii iubesc această echipă, jucătorii, astfel că acomodarea lui la oraș și la fotbalul spaniol va fi foarte ușoară. Îi doresc multă baftă, îi doresc să ducă numele românilor la fel de bine cum am făcut-o toți cei care am fost pe la această echipă„, a declarat Cosmin Contra pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și