Închide meniul

Hansi Flick a criticat-o pe Real Madrid înainte de El Clasico: „Nu e normal”. Antrenorul Barcelonei, surprins de jurnalişti

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2024, 17:04

Reclamă
Hansi Flick a criticat-o pe Real Madrid înainte de El Clasico: „Nu e normal. Antrenorul Barcelonei, surprins de jurnalişti

Hansi Flick a criticat-o pe Real Madrid înainte de El Clasico: "Nu e normal". Antrenorul Barcelonei, surprins de jurnalişti

Hansi Flick, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Hansi Flick a criticat-o pe Real Madrid înainte de El Clasico. Sâmbătă seară, pe Santiago Bernabeu, campioana Europei va primi vizita rivalei sale, FC Barcelona. Ambele formaţii de top din Spania vin după victorii entuziasmante la mijlocul săptămânii cu granzii din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a reuşit o nouă remontada. Conduşi cu 2-0 la pauză de Borussia Dortmund, jucătorii lui Carlo Ancelotti s-au impus în cele din urmă cu 5-2. De partea cealaltă, Barcelona a făcut spectacol pe teren propriu cu Bayern Munchen, pe care a învins-o cu 4-1.

Hansi Flick a criticat-o pe Real Madrid înainte de El Clasico: „Nu e normal să facă asta”

Antrenorul german a susţinut vineri conferinţa de presă premergătoare marelui meci şi a fost surprins atunci când a fost întrebat despre videourile pe care le-au făcut cei de la Real Madrid TV.

Sanchez Martinez va conduce meciulde pe Santiago Bernabeu, iar arbitrul spaniol a fost criticat de madrileni, care au difuzat, prin intermediul Real Madrid TV, un videoclip prin care acesta a fost prezentat ca un adevărat inamic al jucătorilor campioanei Europei.

Real Madrid TV a subliniat că Barcelona are un procentaj mai bun decât echipa lui Carlo Ancelotti în meciurile cu Sanchez Martinez la centru. Mai mult, acesta a fost pus la zid pentru faptul că nu a acordat trei lovituri de pedeapsă pentru madrileni, în derby-ul cu Atletico Madrid, din sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

Hansi Flick a fost întrebat despre această tactică a rivalilor, iar germanul a fost surprins de jurnalişti. Flick a recunoscut că nu ştia de acest lucru, dar că nu i se pare normal ca rivalii să pună o astfel de presiune pe arbitru:

„Nu ştiam despre acele videoclipuri de pe Reak Madrid TV. Nu este normal să se facă acest lucru. Arbitrii au o treabă foarte grea, iar treaba mea este să pregătesc jucătorii. Eu am multă experienţă şi nu am avut probleme cu arbitrii. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus de la începutul sezonului că trebuie să se concentreze pe performanţăm, nu pe arbitri. Nu putem să ne batem capul cu astfel de lucruri, trebuie să avem energie şi să ne concentrăm asupra performanţei”, a declarat Hansi Flick, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Înainte de El Clasico, Barcelona este lider în La Liga, cu 27 de puncte, în timp ce Real Madrid este pe locul 2, cu 24 de puncte. Sezonul trecut, în luna aprilie, Real Madrid a câştigat duelul de pe Santiago Bernabeu, într-un meci în care Barcelona a condus de două ori şi Real Madrid a obţinut victoria în minutul 90+1, graţie golului marcat Jude Bellingham.

Lovitură teribilă pentru Real Madrid, după ce Thibaut Courtois s-a accidentat în partida cu Borussia Dortmund şi ratează „El Clasico”

Lovitură teribilă pentru Real Madrid, după ce Thibaut Courtois s-a accidentat în partida cu Borussia Dortmund şi ratează „El Clasico”. Rodrygo nu va juca nici el în marele meci cu Barcelona.

Thibaut Courtois a suferit o leziune musculară şi nu va juca în EL Clasico. Courtois nu este singul absent. Nici Rodrygo nu va juca în meciul care va fi sâmbătă, de la 22:00, live text pe AS.ro. Courtois a fost accidentat aproape tot sezonul trecut şi a ratat şi participarea la EURO 2024.

Thibaut Courtois a fost titular în meciul în care Real Madrid a reuşit o remontada istorică. La Madrid, într-un meci arbitrat de o brigadă românească, la centru cu Istvan Kovacs, Borussia Dortmund a început curajos, cu un trident ofensiv Bynoe-Gittens, Guirassy şi Malen periculos şi foarte activ. Iar în minutul 30 Guirassy l-a găsit în careul madrilen pe Malen, care l-a învins pe Courtois.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și