Închide meniul

„Here we go!” Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 14:23

Reclamă
„Here we go! Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / Colaj Fabrizio Romano

Fabrizio Romano a venit cu anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul francez este pe punctul de a fi prezentat oficial la noua campioană a Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o zi după ce a câștigat finala UEFA Champions League, Real Madrid este pe punctul de dezvălui și marea lovitură a verii de pe piața transferurilor. Kylian Mbappe, atacantul de 25 de ani care este cotat la 180 de milioane de euro, va ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti.

Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe la Real Madrid, HERE WE GO! Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat.

Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui Real Madrid săptămâna viitoare, după câștigarea Champions League. Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al Realului„, a transmis cunoscutul specialist în materie de transferuri pe contul său de Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Postarea s-a viralizat instant. A fost văzută de peste un milion de oameni încă din primele 10 minute.

Kylian Mbappe a disputat ultimul său meci, în direct în AntenaPLAY, finala Cupei Franţei, Lyon – PSG 1-2. Chiar dacă nu a marcat, campionul mondial pleacă de pe Parc des Princes din postura de jucătorul care s-a implicat în cele mai mult goluri marcate de PSG, 352 (256 de goluri, 96 de pase decisive). El i-a depăşit pe Edinson Cavani (230) şi pe Zlatan Ibrahimovic (210).

Jude Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Jude Bellingham s-a declarat convins că lui Kylian Mbappe nu îi este uşor în această perioadă, dat fiind faptul că discută intens despre viitorul său. Însă, internaţionalul englez a transmis că şi-ar dori să împartă aceeaşi echipă cu starul francez.

Reclamă

Bellingham abia aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul”galacticilor” a oferit declaraţii despre posibilul transfer al lui Mbappe pe Santiago Bernabeu şi a declarat că orice jucător şi-ar dori să împărată vestiarul cu francezul.

Îmi place că m-aţi întrebat despre poziţia mea de anul viitor. Nu voi alege eu asta şi cu siguranţă nu eu fac transferurile, dar deja ştiţi despre Kylian Mbappe. Ce jucător nu şi-ar dori să joace cu cineva aşa de bun ca el? Nu vreau să pun mai multă presiune asupra situaţiei. Pentru el, probabil e greu ştiind că toată lumea vorbeşte despre el, dar va fi foarte bine”, a declarat Jude Bellingham, conform marca.com.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și