Închide meniul
UPDATE

Ianis Hagi a debutat la Alaves! ! Fiul „Regelui” a fost trimis în teren în minutul 87 al partidei cu Valencia

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 21:20

Reclamă
Ianis Hagi a debutat la Alaves! ! Fiul „Regelui a fost trimis în teren în minutul 87 al partidei cu Valencia

Ianis Hagi ar putea debuta la Deportivo Alaves în această seară!

Ianis Hagi, prezentat la Deportivo Alaves / Instagram Deportivo Alaves

Ianis Hagi a debutat la Alaves în această seară! Ianis Hagi a fost trimis în teren în minutul 87 al partidei pe care noua sa echipă a câştigat-o cu Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a primit o altă veste bună astăzi. Fiul lui Gică Hagi a fost convocat la naţionala României pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Ianis Hagi a debutat la Alaves

Update 21:10: Ianis Hagi a debutat la Alaves. Internaţionalul român a fost trimis în teren în minutul 87, în locul lui Guridi.

Update: Ianis Hagi va începe duelul dintre Alaves şi Valencia de pe bancă!

Reclamă

Deportivo Alaves joacă astăzi, de la 19:30, cu Valencia. Alaves e pe locul 14 în La Liga, cu 3 puncte obţinute în trei meciuri disputate.

Ianis Hagi nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale. Internaţionalul român de 24 de ani nu s-a ferit să îşi exprime nemulţumirile, după puţinele minute primite în acest sezon.

La doar două zile după ce a fost sincer la conferinţa de presă, Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA pentru dubla lui Rangers din play-off-ul Champions League cu PSV. În cele din urmă, Ianis Hagi a fost împrumutat de scoţieni la Deportivo Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, convocat la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo!

Ianis Hagi face parte din lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo. România – Kosovo va fi transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY marţi, 12 septembrie, de la 21:45. Cu trei zile înainte, pe 9 septembrie, România joacă tot acasă cu Israel. Cele două meciuri se vor disputa pe Arena Naţională.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

Reclamă

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves

Ianis Hagi a fost prezentat ca un star la Alaves. Ianis Hagi a vorbit în conferinţa de presă şi despre starea sa de sănătate şi a spus că din punct de vedere fizic este bine.

Ianis Hagi a spus că este extrem de fericit că a semnat cu Alaves şi a promis că va da totul pe teren. Acesta a dezvăluit că înainte să ajungă la Alaves a vorbit cu Adrian Ilie.

„Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi jucători talentaţi aici. Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul. Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele”, a spus Ianis Hagi în conferinţa de prezentare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și