Închide meniul

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!”

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 22:20

Reclamă
Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves

Ianis Hagi, la finalul unui meci al lui Alaves/ Profimedia

Ianis Hagi a fost făcut praf de spanioli, după ultimul meci la Alaves. Internaţionalul român a fost criticat în presa din Spania, după ce a fost integralist în remiza din ultima etapă, cu Las Palmas, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a bifat astfel ultimul meci în tricoul lui Alaves. Internaţionalul român şi-a încheiat împrumutul la formaţia din La Liga, şi va reveni la Rangers, echipă cu care are contract până în 2026.

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves

Ianis Hagi a bifat al doilea meci ca titular la Alaves, din ultimele trei meciuri disputate. Evoluţia internaţionalului român nu i-a impresionat pe spanioli, care l-au taxat în termeni duri.

Jurnaliştii din Spania au remarcat inconstanţa lui Ianis Hagi din joc, din acest sezon, şi au menţionat că acesta şi-a adus mai mult aportul pe faza defensivă, în meciul cu Las Palmas.

„Prea inconstant în acțiunile sale, pe parcursul meciului, dar și protagonist al unor acțiuni ofensive bune. Mai bun din acest punct de vedere decât atunci când a trebuit să se apere”, au notat spaniolii de la El Correo.

Reclamă
Reclamă 4

„A acționat ca mijlocaș și, în ciuda calităților sale, i-a lipsit finalizarea. Cu mingea la picior, da, a avut destul succes. Păcat că fotbalul lui este alcătuit din flash-uri”, au notat şi cei de la Noticias de Alava.

Graţie evoluţiei din duelul din ultima etapă, Ianis Hagi a primit nota şapte, din partea specialiştilor de la sofascore.ro. Cel mai bine notat jucător a fost mijlocaşul Giuliano Simeone şi portarul Jesus Owono, ambii primind nota 7,4.

Rangers i-a stabilit preţul lui Ianis Hagi

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi! Echipa din Scoția l-a scos la vânzare pe fiul „Regelui”, iar acum a fost dezvăluit și prețul pentru care orice club în poate achiziționa pe „Prinț”.

Reclamă

Scoțienii nu mai doresc însă să îi acorde șanse lui Ianis Hagi și au decis să îl pună pe lista de transferuri. Potrivit informațiilor oferite de presa din Scoția, citate de digisport.ro., oficialii lui Rangers cer suma de 3,5 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Ianis să plece la o nouă echipă.

Ianis Hagi s-ar afla deja pe lista celor de la Galatasaray, formație care a mai încercat să îl transfere în trecut.

Fiul lui Gică Hagi a fost achiziționat de Rangers în anul 2020, de la Genk, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. A adunat 99 de partide în tricoul scoțienilor, în care a marcat 16 goluri și a oferit 21 de pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și