Închide meniul

Ianis Hagi, mărturisiri tulburătoare despre momentele teribile prin care a trecut: „Groaznice sentimente, de final de carieră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 10:14

Reclamă
Ianis Hagi, mărturisiri tulburătoare despre momentele teribile prin care a trecut: „Groaznice sentimente, de final de carieră!

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi a venit cu mărturisiri tulburătoare despre momentele teribile prin care a trecut. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a vorbit despre accidentarea horror pe care a suferit-o în 2022, în perioada în care îmbrăca tricoul lui Rangers. Fiul „Regelui” a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior şi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a revenit pe teren după un an de pauză şi a dezvăluit că l-au încercat „sentimente de final de carieră”. S-a confruntat cu un calvar, dar a reuşit să treacă peste cel mai greu moment al carierei. A fost transferat de Deportivo Alaves şi şi-a îndeplinit marele vis, acela de a juca în La Liga.

Ianis Hagi a făcut mărturisiri tulburătoare despre momentele teribile prin care a trecut

Ianis Hagi asigură că a învăţat mult din clipele „negre” prin care a trecut şi că se bucură de fiecare meci şi de fiecare antrenament.

Cred că și pe teren, și în afara terenului, m-am maturizat. Uite, toată lumea știe că viața de fotbalist e scurtă, auzi mereu asta, trebuie să profiți de fiecare minut, să alergi mereu spre următorul antrenament, meci, trofeu… Dar când simți pe pielea ta, foarte concret, sentimentul acesta, e deja altceva! Eu timp de un an n-am simțit că mai am următorul antrenament, meci, sezon, următoarea convocare la națională! Nu mai urma acel ceva spre care să alerg! Simțeam că totul s-a oprit, pentru mine.

Băi, deci astea sunt sentimentele de final de carieră! Groaznice sentimente! Dar le-am învins! Cât de urât poate să fie! Vrei să joci și… nu te mai lasă corpul! M-a maturizat mult asta. Pentru că acum nu mă mai gândesc la faptul că urmează un nou antrenament, un nou meci, ci tratez fiecare antrenament și meci ca și cum ar fi ultimul! Trebuia să profit de fiecare minut? Acum profit de fiecare secundă!”, a declarat Ianis Hagi pentru prosport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi a jucat în 5 meciuri din La Liga şi a fost titular de trei ori. Încă nu a reuşit să înscrie în Spania, dar a avut o ocazie uriaşă în meciul cu Osasuna, pierdut cu 0-2 de Deportivo Alaves.

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi

În minutul 50 al meciului dintre Alaves și Osasuna, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților, Ianis Hagi a avut o ocazie imensă de a restabili egalitatea. Kike Garcia a avut o cursă excelentă în lateralul terenului, iar apoi, odată întrat în careu, i-a pasat lui Ianis Hagi, care era în interiorul acestuia, 1-1 cu portarul oaspeților. Totuși, Herrera a ieșit excelent de pe linia porții și a respins balonul trimis de către jucătorul echipei naționale.

Alaves a cedat în cele din urmă cu 0-2, după golurile primite de la Jose Arnaiz şi Budimir. Echipa lui Ianis Hagi a jucat în inferioritate din minutul 49, când Antonio Blanco a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii spanioli au analizat evoluţia lui Ianis Hagi şi au tras un semnal de alarmă. Chiar dacă l-au lăudat pentru modul în care execută fazele fixe, spaniolii de la AS anunţă că fiul lui Gică Hagi are un rol important în eşecul lui Alaves.

Ianis Hagi are calitate, execută foarte bine loviturile libere cu ambele picioare, este vertical și execută bine cornerele. Dar, de îndată ce a început repriza secundă, a avut un șut foarte clar care a eșuat și, în final, şi-a condamnat echipa„, au scris spaniolii de la as.com.

Ianis Hagi a fost notat cu 7.2 de Sofascore. Numai doi coechipieri, Alex Sola şi Kike Garcia au primit note mai bune. Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, l-a scos din teren pe Ianis Hagi imediat după ratarea uriaşă. Românul a fost înlocuit de către Carlos Benavidez, în minutul 55 al partidei.

Dacă nu ar fi fost atât de imprecis în fața porții, evoluția lui ar fi fost una remarcabilă, dar nu a fost cazul. Deși a fost foarte activ între linii și a coborât în benzi, ratarea unor ocazii atât de clare îl costă scump„, au precizat jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și