Închide meniul

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi: „Şi-a condamnat echipa” / „Îl costă scump!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 8:46

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi: „Şi-a condamnat echipa / „Îl costă scump!

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi nu a reuşit să marcheze în Deportivo Alaves - Osasuna 0-2 / Colaj Profimediaimages/Twitter

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi din meciul Deportivo Alaves – Osasuna, scor 0-2, din etapa a 8-a din La Liga. Mijlocaşul român nu a reuşit să înscrie dintr-o poziţie iminentă şi l-a ajutat pe Sergio Herrera să îşi treacă în cont parada etapei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 50 al meciului dintre Alaves și Osasuna, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților, Ianis Hagi a avut o ocazie imensă de a restabili egalitatea. Kike Garcia a avut o cursă excelentă în lateralul terenului, iar apoi, odată întrat în careu, i-a pasat lui Ianis Hagi, care era în interiorul acestuia, 1-1 cu portarul oaspeților. Totuși, Herrera a ieșit excelent de pe linia porții și a respins balonul trimis de către jucătorul echipei naționale.

Spaniolii s-au convins după ratarea uriaşă a lui Ianis Hagi

Alaves a cedat în cele din urmă cu 0-2, după golurile primite de la Jose Arnaiz şi Budimir. Echipa lui Ianis Hagi a jucat în inferioritate din minutul 49, când Antonio Blanco a fost eliminat.

Jurnaliştii spanioli au analizat evoluţia lui Ianis Hagi şi au tras un semnal de alarmă. Chiar dacă l-au lăudat pentru modul în care execută fazele fixe, spaniolii de la AS anunţă că fiul lui Gică Hagi are un rol important în eşecul lui Alaves.

Ianis Hagi are calitate, execută foarte bine loviturile libere cu ambele picioare, este vertical și execută bine cornerele. Dar, de îndată ce a început repriza secundă, a avut un șut foarte clar care a eșuat și, în final, şi-a condamnat echipa„, au scris spaniolii de la as.com.

Reclamă

Ianis Hagi a fost notat cu 7.2 de Sofascore. Numai doi coechipieri, Alex Sola şi Kike Garcia au primit note mai bune. Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza, l-a scos din teren pe Ianis Hagi imediat după ratarea uriaşă. Românul a fost înlocuit de către Carlos Benavidez, în minutul 55 al partidei.

Dacă nu ar fi fost atât de imprecis în fața porții, evoluția lui ar fi fost una remarcabilă, dar nu a fost cazul. Deși a fost foarte activ între linii și a coborât în benzi, ratarea unor ocazii atât de clare îl costă scump„, au precizat jurnaliştii de la noticiasdealava.eus.

Reacţia fanilor lui Deportivo Alaves, după ratarea lui Ianis Hagi

Alaves are 7 puncte după 8 etape şi ocupă locul 16 în La Liga. Are un singur punct obţinut în ultimele patru etape. Pentru Deportivo urmează confruntarea de acasă, cu Betis.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Alaves au reacționat după ratarea lui Ianis, dar, surprinzător, nu l-au criticat pe mijlocaș:

Îmi doresc foarte mult ca Ianis Hagi să reușească, este atât de talentat!”, a fost reacția unui fan, postată pe Twitter.

De asemenea, și alți oameni și-au exprimat părerea despre evoluția lui Ianis:

Ianis Hagi devine medicament”, ”Ianis Hagi este unul dintre tinerii jucători versatili. Și-ar putea relansa cariera la Alaves”, au notat alți fani.

Adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers. Presa din Scoţia a făcut anunţul despre internaţionalul român, dezvăluind că acesta a intrat într-un conflict cu antrenorul scoţienilor, Micheal Beale, ca urmare a numărului puţin de minute bifate.

Scoţienii au analizat în detaiu plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, şi au ajuns la concluzia că internaţionalul român nu a mai fost mulţumit de statutul său de la formaţia de pe Ibrox.

La meciul de Cupă, dintre Rangers şi Morton, Michael Beale a mizat pe jucătorii care au prins mai puţine minute, însă chiar şi aşa, Ianis Hagi a început partida ca rezervă, şi a fost trimis în teren în minutul 57.

Reclamă

Presa din Scoţia notează că în meciul respectiv s-ar fi produs „ruptura”, iar Ianis Hagi a răbufnit, ca urmare a faptului că nu prinde suficiente minute la Rangers.

Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de pe Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa și-a vărsat frustrările în privința timpului de joc puțin pe care l-a avut sub comanda lui Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton.

Hagi a urmărit cum londonezul i-a trimis în teren pe Abdallah Sima, Sam Lammers și Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă benefică nici după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao”, au notat scoţienii de la Daily Record.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și