Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla! Imaginile bucuriei fiului „Regelui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 8:59

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla! Imaginile bucuriei fiului Regelui”

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria nebună cu Sevilla. Echipa internaționalului român s-a impus dramatic, cu un gol marcat în minnutul 90. După meci, sărbătoarea s-a declanșat în rândul jucătorilor lui Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a prins niciun minut în partida câștigată de Alaves cu 3-2, pe terenul celor de la Sevilla. A fost al doilea meci la rând din campionat în care fiul „Regelui” nu bifează niciun minut.

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla

Alaves avea nevoie de victorie în campionat, după două eșecuri consecutive suferite. Trupa lui Ianis Hagi a deschis scorul prin Tenaglia, în minutul 26. Până la finalul primei reprize, Alaves și-a majorat diferența pe tabela de marcaj, după golul înscris de Garcia, în minutul 40.

Ulterior, în repriza secundă, Sevilla a reușit să întoarcă rezultatul. Mir și Ocampos, în minutele 70, respectiv 82, au reușit să marcheze pentru ca andaluzii să egaleze pe tabela de marcaj.

În minutul 90 însă, Alaves a dat lovitura prin Duarte, care a înscris din pasa lui Omorodion. Golul a declanșant fiesta în rândul jucătorilor lui Alaves. Pe conturile oficiale de socializare au apărut imagini din vestiarul echipei, unde Ianis Hagi a fost surprins sărbătorind alături de coechipierii săi.

Reclamă

Grație succesului înregistrat pe terenul celor de la Sevilla, Alaves a acumulat 20 de puncte, urcând până pe locul 13 în La Liga, după 20 de etape disputate. De cealaltă parte, Sevilla poate pica chiar pe locurile direct retrogradabile, în cazul în care Celta Vigo și Cadiz își vor câștiga meciurile din această rundă.

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Jurnaliștii scoțieni au anunțat care a fost gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaționalul român ar fi fost dorit înapoi la Glasgow, dar sunt probleme în contractul făcut de șefii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul „Regelui” nu mai intrase în planurile lui Michael Beale și a fost lăsat să plece de la Rangers. Totuși, Ianis este pe placul actualului antrenor Philippe Clement. Belgianul în vârstă de 49 de ani s-ar fi interesat în ce condiții poate reveni mijlocașul, dar a avut parte de o surpriză.

Potrivit rangersnews.uk, Clement a avut surpriza să afle că în contractul întocmit de șefii clubului nu a fost inclusă opțiunea de a îl readuce pe Ianis Hagi în perioada de transferuri din iarnă. Este o clauză care, în mod normal, se introduce de fiecare dată când un jucător pleacă sub formă de împrumut.

Astfel, pentru a îl aduce pe Ianis Hagi înapoi în Scoția, e nevoie ca Deportivo Alaves să își dea acordul. „Philippe Clement a rămas fidel stilului său și a refuzat să comenteze situația lui Ianis, atunci când un reporter turc l-a întrebat despre acest lucru„, anunță sursa citată.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și