Închide meniul

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves: „Ei au decis asta!”

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 20:59

Reclamă
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves: „Ei au decis asta!

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves. „Regele” s-a declarat bucuros de schimbarea făcută de fiul său, sperând ca acesta să îşi îndeplinească obiectivele la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat pentru un sezon de Rangers la Alaves, formaţie din prima ligă din Spania.

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi s-a transferat la Alaves

Gică Hagi nu a vrut să ofere prea multe declaraţii despre împrumutul lui Ianis Hagi la Rangers, deoarece era cu gândul la duelul cu Universitatea Craiova, din Liga 1.

„Regele” a dezvăluit însă că mutarea lui Ianis Hagi în La Liga a fost decisă de oamenii din anturajul mijlocaşului. Managerul celor de la Farul a mai declarat că speră ca Ianis să îşi ajute noua echipă.

„Sunt înainte de meci și nu vreau să vorbesc înainte. Mă bucur pentru el, cei care sunt lângă el au decis. Sper să facă bine și să joace bine, să ajute clubul să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro, înainte de Farul – Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

De asemenea, Ianis Hagi s-a alăturat deja noilor săi coechipieri de la Deportivo Alaves şi se va deplasa alături de noua sa echipă pentru meciul cu Getafe, de luni seară.

Reacţia fanilor lui Rangers, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves

Reacţia fanilor lui Rangers nu a întârziat să apară, după împrumutul lui Ianis Hagi la Alaves. Suporterii trupei de pe Ibrox au transmis mai multe mesaje, după anunţul oficial al plecării internaţionalului român.

Reclamă

Rangers a anunţat astăzi oficial transferul lui Ianis Hagi, iar la postarea trupei de pe Ibrox, zeci de fani au comentat cu privire la împrumutul românului la Alaves.

„Ianis Hagi a fost azi împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului. Internaţionalul român ajunsese la Rangers sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, înainte de transferul definitiv din aceeaşi vară.

Toată lumea de la Rangers îi doreşte lui Ianis mult succes pe durata împrumutului său”, au anunţat cei de la Rangers, pe contul oficial de Twitter.

La această postare, fanii au luat cu asalt secţiunea de comentarii. Unii i-au urat mult succes lui Ianis Hagi, pe când alţii s-au declarat bucuroşi de faptul că acesta a părăsit trupa de pe Ibrox.

„Mă gândesc că mai bine ar fi fost vândut, decât împrumutat. Mult succes, sper să aibă un sezon bun”, „Toate cele bune, Ianis”, „Decizie nebună. Unul dintre cei mai buni jucători ai noştri” şi „Mult succes, prinţule român, te vom aştepta înapoi” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Rangers, cu privire la plecarea lui Ianis Hagi de la formaţia scoţiană.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și