Închide meniul

Incredibil câți bani a pierdut Drake după Real Madrid – Barcelona 3-1! Suma uriașă pariată de milionar pe victoria catalanilor

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 20:19

Reclamă
Incredibil câți bani a pierdut Drake după Real Madrid – Barcelona 3-1! Suma uriașă pariată de milionar pe victoria catalanilor

Drake a pierdut o sumă uriașă după înfrângerea Barcelonei

Drake, ședință foto tricoul Barcelonei / Twitter Barcelona

Incredibil câți bani a pierdut Drake după Real Madrid – Barcelona 3-1! Celebrul rapper american a pariat o sumă uriașă pe victoria catalanilor, în derby-ul „de foc” de pe Santiago Bernabeu. Trupa lui Carlo Ancelotti i-a stricat însă planurile milionarului și a urcat pe primul loc în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drake a avut mare încredere în Barcelona, în El Clasico. A fost un meci special pentru artistul de 35 de ani. Logo-ul său a fost imprimat pe tricourile catalanilor în meciul cu Real Madrid.

Incredibil câți bani a pierdut Drake după Real Madrid – Barcelona 3-1!

Rapper-ul are o avere de 250 milioane de dolari și și-a permis să parieze o sumă uriașă pe două meciuri disputate duminică. Drake a mizat pe victoria celor de la Arsenal, în meciul cu Leeds, și pe succesul Barcelonei contra Realului. Arsenal a învins Leeds cu 1-0, în timp ce Barcelona a pierdut duelul cu Real, scor 1-3.

Americanul a pariat 833.000 de dolari pe cele două meciuri, având o cotă totală de 4,68. Drake ar fi câștigat 3,9 milioane de dolari, însă înfrângerea catalanilor l-a costat scump.

Reclamă

Logo-ul lui Drake a apărut pe echipamentul de joc al Barcelonei la meciul cu Real, ca urmare a parteneriatului pe care catalanii îl au cu Spotify.

Platforma de streaming audio a devenit în acest an sponsorul Barcelonei. Drake a devenit recent primul artist care adună 50 de miliarde de vizualizări la piesele sale de pe Spotify. Drept „recompensă”, cele două părți au decis ca logo-ul său în formă de bufniță să fie imprimat pe tricoul blaugrana.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi, prima reacție după înfrângerea din El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1

Xavi a oferit prima reacție după El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1. Antrenorul catalanilor a fost dărâmat la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

Catalanii încă nu au trecut peste șocul remizei 3-3 cu Inter, care a eliminat-o în proporție de 99% din Champions League. Xavi a dezvăluit că echipa sa e cu moralul la pământ.

„Sentimentul pe care îl am este că suntem într-o dinamică negativă, că nu ne iese nimic. Ăsta e fotbalul. Sunt trei puncte, nenorocirea s-a întâmplat miercuri, astăzi am pierdut doar trei puncte. Madridul s-a apărat foarte bine. Parcă nouă nu ne iese nimic.

Sentimentul este foarte rău. Suntem într-o dinamică proastă. Eram într-o formă bună în campionat, am vorbit cu jucătorii de faptul că trebuie să-i blocăm pe contraatac și la prima ocazie ne-au prins și ne-au dat gol. Suntem în construcție și trebuie să fim mai competitivi.

Meciul din Liga Campionilor a cântărit mult. Am dominat, am avut momentele noastre, dar când ești ezitant pe Bernabéu asta se întâmplă„, a spus Xavi, pentru DAZN, citat de marca.com.

Și fundașul Sergi Roberto e dezamăgit după El Clasico. Jucătorul Barcelonei e sigur că echipa sa putea să plece neînvinsă de pe Bernabeu.

„Cred că este important să fim puternici în ambele zone. Este păcat, am avut posesia balonului și puteam să ne creăm ocazii. Este păcat! Când devenisem mai buni și puteam să forțăm egalul, s-a acordat acel penalty împotriva noastră”, a spus și Sergi Roberto.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și