Închide meniul

Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona: „Situaţia nu este deloc plăcută”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 17:22

Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona: „Situaţia nu este deloc plăcută

Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona

Xavi şi Joan Laporta / Profimedia

Joan Laporta a oferit o reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona. Catalanii au pierdut în acest weekend meciul cu Villarreal, scor 3-5. La finalul acestui meci, Xavi a anunţat că va părăsit banca tehnică a Barcelonei la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea a venit ca un adevărat şoc pentru toţi fanii Barcelonei, mai ales că antrenorul nu îşi anunţase încă jucătorii în momentul în care a făcut dezvăluirea la conferinţa de presă.

Joan Laporta, reacţie sinceră după ce Xavi a anunţat că pleacă de la Barcelona

Joan Laporta, preşedintele catalanilor, a dezvăluit că situaţia în care se află clubul în acest moment nu este deloc plăcută, dar a acceptat acest lucru din partea lui Xavi pentru este o legendă a clubului.

Mai mult, el are încredere că fostul mijlocaş, alături de staff-ul său, vor da totul până la finalul sezonului:

„Xavi mi-a comunicat că la finalul sezonului va pleca, că dorea să încheie sezonul și este o formulă pe care o accept pentru că este el cel care îmi propune asta, e o legendă a clubului. Este o persoană onestă și acționează cu toată demnitatea. Iubește Barca. Accept pentru că știu că angajamentul său și al staff-ului său vor fi la maximum.

Reclamă

Un astfel de moment cere să fim uniți. Situația nu este deloc plăcută pentru nimeni.

Campionatul este dificil, însă în mod clar nu este încă pierdut. Trebuie să luptăm ca să terminăm cât mai sus posibil fără să excludem varianta de a câștiga. Însă trebuie să dăm tot ce avem ca să încercăm să câștigăm Champions. Jucăm faza eliminatorie împotriva lui Napoli. O luăm pas cu pas. Cu angajament, cu mai mult caracter, fără să ne pierdem concentrarea, cu antrenorul dând totul și cu jucătorii fiind dedicați putem atinge unele dintre obiective.

La nivel sportiv nu ne ies lucrurile așa cum le-am planificat. Am câștigat LaLiga și Supercupa, iar așteptările, după ce am întărit lotul, erau ridicate și nu sunt cele așteptate, trebuie să întoarcem cumva situația în favoarea noastră”, a declarat Joan Laporta, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. Discursul tehnicianului

Antrenorul a explicat, într-un mod dur, faptul că a luat decizia de a pleca de la Barcelona din cauza faptului că este criticat, în mod constant, de presa spaniolă.

Totodată, Xavi a dezvăluit și că, în opinia sa, niciun tehnician nu îi va mai putea egala performanța lui Sir Alex Ferguson, care a stat pe banca celor de la Manchester United timp de 27 de ani, în perioada 1986-2013.

„Măcar nu mă veți mai măcelări de acum încolo, din moment ce știți că oricum plec în câteva luni. Totul va fi mai calm. Să fii antrenorul Barcelonei e foarte greu. Vezi cum te omoară, cum te critică și te afectează.

La un moment dat începi să te întrebi dacă merită. Am luat decizia de a pleca acum mai multă vreme. M-ați întrebat dacă vreau să fiu Alex Ferguson al Barcelonei. Adevărul este că nu va fi niciodată un Ferguson aici.

E imposibil, voi n-o să permiteți acest lucru. E purul adevăr. S-a întâmplat cu fiecare antrenor care a trecut pe la Barcelona. Ajungi să pleci pentru că nu mai merită să continui. Nu va fi niciun Ferguson aici pentru că n-o să permiteți nimănui să stea atât de mult”, a spus Xavi, citat de footmercato.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și