Închide meniul

Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 11:03

Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: Măcar nu mă veți mai măcelări”

Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli

Xavi / Profimedia

Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. Tehnicianul de la Barcelona a ținut un discurs uluitor la conferința de presă la care și-a anunțat plecarea de pe banca catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un nou eșec al formației blaugrana, 3-5 cu Villareal, antrenorul spaniol a anunțat faptul că va pleca de la echipă în luna iunie. De asemenea, Xavi a explicat și principalul motiv pentru care a ales să plece de la Barcelona.

Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. Discursul tehnicianului

Antrenorul a explicat, într-un mod dur, faptul că a luat decizia de a pleca de la Barcelona din cauza faptului că este criticat, în mod constant, de presa spaniolă.

Totodată, Xavi a dezvăluit și că, în opinia sa, niciun tehnician nu îi va mai putea egala performanța lui Sir Alex Ferguson, care a stat pe banca celor de la Manchester United timp de 27 de ani, în perioada 1986-2013.

„Măcar nu mă veți mai măcelări de acum încolo, din moment ce știți că oricum plec în câteva luni. Totul va fi mai calm. Să fii antrenorul Barcelonei e foarte greu. Vezi cum te omoară, cum te critică și te afectează.

Reclamă

La un moment dat începi să te întrebi dacă merită. Am luat decizia de a pleca acum mai multă vreme. M-ați întrebat dacă vreau să fiu Alex Ferguson al Barcelonei. Adevărul este că nu va fi niciodată un Ferguson aici.

E imposibil, voi n-o să permiteți acest lucru. E purul adevăr. S-a întâmplat cu fiecare antrenor care a trecut pe la Barcelona. Ajungi să pleci pentru că nu mai merită să continui. Nu va fi niciun Ferguson aici pentru că n-o să permiteți nimănui să stea atât de mult”, a spus Xavi, citat de footmercato.com.

Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi

Presa spaniolă a anunțat faptul că până în momentul de față, Juan Laporta, președintele de la FC Barcelona, are 3 variante pentru a-l înlocui pe Xavi. Ar fi vorba și despre Thiago Motta, actualul antrenor al celor de la Bologna, care face un sezon bun în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, o altă variantă pentru înlocuirea lui Xavi ar fi Rafa Marquez, actualul antrenor al echipei secunde de la FC Barcelona. Acesta a dezvăluit deja faptul că ar fi interesat să antreneze echipa mare a catalanilor.

De asemenea, un alt posibil înlocuitor al lui Xavi ar fi Sergio Conceicao, actualul antrenor de la FC Porto, care a anunțat faptul că va părăsi echipa din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY, în această vară.

De asemenea, catalanii iau în calcul și varianta Jurgen Klopp, care va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. Totuși, germanul este o variantă bună abia pentru sezonul 2025/2026, având în vedere faptul că acesta a anunțat faptul că dorește să ia o pauză, de un an, de la antrenorat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și