Închide meniul

Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid: „Trebuie să fii o păpuşă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:02

Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid: „Trebuie să fii o păpuşă!

Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid

Jude Bellingham, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Jude Bellingham a primit un sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid. Gareth Bale a declarat că starul englez poate fi detestat la Madrid, în cazul în care nu va face anumite lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a fost transferat de Real Madrid la începutul sezonului, „galacticii” plătind suma de 103 milioane de euro Borussiei Dortmund.

Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid

Deşi s-a adaptat imediat la Real Madrid şi a marcat goluri pe „bandă rulantă”, punctând chiar o „dublă” în El Clasico, Jude Bellingham este nevoit să facă anumită lucruri, pentru a fi iubit de toată lumea.

Gareth Bale i-a oferit câteva sfaturi preşioase starului englez. Galezul a declarat că Bellingham trebuie să joace „rolul” unui fotbalist al lui Real Madrid, şi să se plieze pe cerinţele jurnaliştilor. Bale a mai declarat că şi câteva declaraţii în limba spaniolă, din partea lui Jude, vor fi privite cu ochi buni de presă.

„Cel mai mare sfat al meu este să joace rolul de a fi fotbalist la Real Madrid. Pentru că dacă nu joci și nu faci ce vrea presa, o să primești multă ură. Vorbește cu ei și în spaniolă, în principiu, o să fii o păpușă.

Reclamă

Îi vezi pe jucători și ei se comportă așa. Ei fac ce vrea presa și arată ceea ce înseamnă să fii jucător la Real Madrid. Poate că asta a fost problema mea”, a declarat Gareth Bale, citat de as.com.

De asemenea, Bale a vorbit şi despre perioada sa la Real Madrid. Acesta susţine că nu a fost iubit de presa madrileană tocmai pentru că nu a oferit prea multe declaraţii.

„Nu am vrut să o fac. Am vrut doar să joc fotbal și să merg acasă. Probabil asta m-a rănit și i-a făcut să mă atace puțin mai mult. Sfatul meu este să joci rolul de fotbalist la Real Madrid și în afara terenului”, a mai spus Bale.

Reclamă 4 / 0/3

Când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită

S-a aflat când va reveni pe teren Jude Bellingham, după accidentarea suferită într-un meci al lui Real Madrid. Englezii au făcut anunţul şi au dezvăluit ce se întâmplă cu starul lui Carlo Ancelotti.

Jude Bellingham a fost convocat la naţionala Angliei, pentru meciurile din preliminariile EURO, din această lună. Jurnalistul Alberto Pereiro a anunţat că starul englez va fi supus mai multor teste, de către medicii naţionalei Angliei, şi a revenit la Madrid marţi dimineaţa.

Jude Bellingham îşi va începe recuperarea la clinica lui Real Madrid, „galacticii” sperând ca mijlocaşul să fie apt la următorul meci de campionat, cu Cadiz, programat după pauza partidelor echipelor naţionale.

Bellingham va rata astfel meciurile Angliei cu Malta şi Macedonia de Nord, din preliminariile EURO 2024. Englezii sunt pe primul loc în grupa de calificare, având şase puncte peste ocupanta locului trei, Italia, care se luptă pentru prezenţa la EURO.

În acest sezon, Jude Bellingham are cifre fantastice. Starul englez de 20 de ani a bifat 14 meciuri la Real Madrid, şi a reuşit să marcheze 13 goluri şi să ofere şi trei assist-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și