Închide meniul

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid! Despărţire emoţionantă de madrileni!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 21:33

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid! Despărţire emoţionantă de madrileni!

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid!

Karim Benzema plânge după ce a marcat ultimul gol pentru Real Madrid / Profimedia Images

  • Karim Benzema, în lacrimi la ultimul lui meci pentru Real Madrid
  • Benzema a înscris în partida în care şi-a luat rămas-bun de la fani

Karim Benzema a izbucnit în lacrimi după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid. Titularizat de Carlo Ancelotti în meciul cu Athletic Bilbao, Karim Benzema a marcat din penalty în minutul 72.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 74, Carlo Ancelotti l-a înlocuit pe Benzema cu Luka Modric. Real Madrid – Atheltic Bilbao s-a încheiat 1-1.

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid!

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a îmbrăţişat pe Karim Benzema atunci când atacantul francez a părăsit terenul.

Reclamă

„Don Carlo” i-a oferit lui Karim Benzema momente de glorie la ultimul său meci. Antrenorul italian l-a schimbat special după gol pentru ca acesta să îşi ia rămas-bun într-un mod superb de la fanii echipei pentru care a scris istorie.

Fanii lui Real Madrid l-au aplaudat în picioare pe atacantul pe care l-au susţinut enorm şi care i-a făcut extrem de fericiţi în ultimii 14 ani.

Reclamă

Karim Benzema a cucerit alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

E oficial! Karim Benzema semnează cu Al Ittihad: „Un contract record”

Karim Benzema semnează cu Al Ittihad! Postul public de televiziune Al Ijbariya din Arabia Saudită a anunţat că atacantul francez Karim Benzema a ajuns la un „acord oficial” cu Al Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema urmează să joace în următoarele două sezoane pentru clubul saudit. Presa iberică susține că Benzema ar urma să câștige 200 de milioane de euro pe an la Al Ittihad.

Preşedintele clubului Al Ittihad, Anmar Al Haeli, şi vicepreşedintele Ahmad Al Kaaki au sosit în capitala Madrid pentru a semna oficial cu Benzema un contract record”, scrie agenţia EFE, citată de agerpres.ro. Golgheterul francez va sosi la Al Ittihad ca jucător liber, după despărţirea de Real Madrid.

Francezul a disputat în total 647 de meciuri în toate competiţiile pentru Real Madrid, fiind al doilea marcator din istoria acestui club, cu 353 de goluri, după portughezul Cristiano Ronaldo (450 de goluri), care joacă în prezent în Arabia Saudită, la echipa Al Nassr.

O altă vedetă care ar putea ajunge în această vară în liga saudită este argentinianul Lionel Messi, curtat de formaţia Al Hilal.

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi. Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. Cristiano Ronaldo câştigă 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită.

Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

„Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”, a punctat Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Al-Ittihad este o echipă antrenată în trecut de Victor Pițurcă. Karim Benzema l-ar fi contactat deja pe Cristiano Ronaldo pentru a se interesa cum e viaţa în Arabia Saudită.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul