Închide meniul

Kylian Mbappe ar putea debuta la Real Madrid într-un meci cu miză uriaşă! De ce depinde evenimentul de senzaţie

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 12:25

Reclamă
Kylian Mbappe ar putea debuta la Real Madrid într-un meci cu miză uriaşă! De ce depinde evenimentul de senzaţie

Kylian Mbappe ar putea debuta la Real Madrid într-un meci cu miză uriaşă!

Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / X

Kylian Mbappe ar putea debuta la Real Madrid într-un meci cu miză uriaşă! Totul depinde de parcursul naţionalei Franţei la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă naţionala Franţei va ajunge în semifinalele EURO 2024, Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul amical din SUA.

Kylian Mbappe ar putea debuta la Real Madrid într-un meci cu miză uriaşă! De ce depinde evenimentul de senzaţie

Astfel, el ar urma să debuteze pentru Real chiar în Supercupa Europei, potrivit Marca. Meciul Real Madrid – Atalanta se va disputa pe 14 august, la Varşovia.

Dacă naţionala Franţei va fi eliminată de la EURO 2024 înainte de semifinale, Mbappe va face şi el deplasarea cu Real în Statele Unite. Astfel, el va debuta într-unul dintre meciurile amicale ale Realului din SUA.

Real Madrid are programate în SUA meciuri amicale de lux. Câştigătoarea Ligii Campionilor le va întâlni pe AC Milan, FC Barcelona şi Chelsea.

Reclamă
Reclamă

Reacţia fabuloasă a lui David Beckham după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe!

David Beckham a avut o reacţie fabuloasă după ce Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe.

Beckham a intrat pe pagina de Instagram a superstarului francez şi a transmis un comentariu amuzant. Fost jucător la Real Madrid, Beckham este prieten cu Mbappe.

Felicitări, prietene! Real Madrid, te așteaptă vremuri captivante”, a scris David Beckham pe contul de Instagram al lui Mbappe.

Reclamă

Kylian Mbappe a oferit şi el prima reacţie, după transferul la Real Madrid. Starul francez a transmis că i s-a îndeplinit un vis, după ce a semnat cu „galacticii”, fiind echipa pe care o susţinea în copilărie.

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe s-a încheiat. Real Madrid a anunţat că starul francez va fi „galactic” pentru următoarele cinci sezoane.

„Voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid”

Kylian Mbappe a reacţionat, imediat după anunţul oficial al transferului său la Real Madrid. Starul francez a postat o serie de fotografii cu el, de când era copil, într-una dintre fotografii fiind surprins alături de Cristiano Ronaldo.

Mbappe a fost fanul „galacticilor” încă din copilărie, şi s-a declarat extrem de fericit după mutarea de senzaţie pe Santiago Bernabeu, realizată în această vară.

„Un vis devenit realitate! Sunt atât de fericit şi mândru că voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid. Nimeni nu poate să înţeleagă cât de entuziasmat sunt acum.

Abia aştept să vă văd, Madridistas (n.r. fanii lui Real Madrid), şi vă mulţumesc pentru acest suport incredibil.

Hala Madrid!”, a transmis Kylian Mbappe, pe conturile oficiale de socializare.

Cum l-a prezentat Real Madrid pe Kylian Mbappe: „Un star mondial, care a avut cel mai bun sezon”

„Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Kylian Mbappe, care va avea contract cu clubul pentru următoarele cinci sezoane”, a transmis Real Madrid, într-un comunicat.

„Campionii europeni își întăresc echipa cu un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator din ultimele șase campionate franceze.

Kylian Mbappé (Paris, Franța; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei sosește un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al șaselea sezon consecutiv (27 de goluri).

Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și Liga Națiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu 8 goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4)”, l-a prezentat Real Madrid pe site-ul oficial.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și