Închide meniul

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid! „Veteranul” de pe Santiago Bernabeu a semnat până în 2023

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iunie 2022, 17:44

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid! „Veteranul de pe Santiago Bernabeu a semnat până în 2023

Luka Modric va continua la Real Madrid

Luka Modric, alături de Florentino Perez / Twitter Real Madrid

  • Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid. Mijlocașul de 36 de ani va continua la formația de pe Santiago Bernabeu până în 2023. Internaționalul croat se află la Real din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea lui Luka Modric la Real Madrid va continua și în sezonul viitor. „Veteranul” campioanei Spaniei și a Europei a semnat prelungirea contractului, în prezența președintelui clubului, Florentino Perez.

Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid!

„Real Madrid CF și Luka Modric au bătut palma pentru prelungirea contractului jucătorului, care va rămâne la club până pe 30 iunie 2023”, a anunțat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Reclamă

Luka Modric și Florentino Perez s-au fotografiat apoi alături de tricoul lui Luka Modric, personalizat cu numărul 2023.

Reclamă

Modric a contribuit la sezonul fabulos reușit de Real Madrid, sub comanda lui Carlo Ancelotti. În stagiunea 2021/2022, „galacticii” au câștigat atât titlul în La Liga, cât și trofeul UEFA Champions League, după o finală cu Liverpool, scor 1-0.

În cele 10 sezoane petrecute alături de Real, Modric a bifat 436 de apariții, reușind să înscrie 31 de goluri și să ofere 73 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid

În același timp, Real Madrid pregătește „terenul” pentru momentul în care Luka Modric va pleca de pe Bernabeu, în vara anului 2023.

Aurelien Tchouameni (22 ani) va semna cu Real Madrid. Internaţionalul francez le-a refuzat pe Liverpool şi PSG. Campioana Franţei făcuse cea mai bună ofertă, însă mijlocaşul a fost cu gândul doar la gruparea de pe Santiago Bernabeu. Cunoscutul Fabrizio Romano a anunţat transferul.

Tchouameni este considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa, iar „galacticii” sunt încrezători că francezul va duce mai departe „moștenirea” lui Modric. Real Madrid, răvășită de refuzul lui Kylian Mbappe, s-a folosit din plin de banii „care i-au rămas” după ce mutarea lui Mbappe a plecat.

Aurelien Tchouameni a fost dorit şi de Liverpool, unde Jurgen Klopp era gata să îi ofere un rol important. Şi PSG a fost interesată, unde mijlocaşul ar fi evoluat alături de Kylian Mbappe, Lionel Messi şi Neymar. Totuşi, gândul acestuia s-a îndreptat doar spre Real Madrid.

Cele două părţi au ajuns la un acord în Paris, înainte de finala UEFA Champions League câştigată de „galactici”. Acesta va fi jucătorul campioanei Spaniei până în 2027. Anunţul oficial va fi făcut în scurt timp, după cum anunţă Fabrizio Romano.

Monaco a dat o adevărată lovitură. Suma de transfer pentru „perla” sa ajunge la 100 de milioane de euro. Dintre acestea 20 de milioane de euro reprezintă bonusuri.

Cine este Aurelien Tchouameni

Tchouameni are o prezență fizică puternică la mijlocul terenului. La Real Madrid, acesta ar urma să-i ia locul lui Casemiro. Totodată, Dani Ceballos va părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu, odată că venirea puștiului de la Monaco.

Reclamă

Manchester United, Chelsea, Juventus și PSG s-au mai interesat de serviciile lui Aurelien Tchouameni.

În acest sezon, fotbalistul de 22 de ani a adunat 50 de meciuri pentru Monaco, în toate competiţiile, reușind cinci goluri și trei pase decisive. Tchouameni a fost crescut de Bordeaux și joacă pentru Monaco din ianuarie 2020.

În prezent, cota lui este de 60 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani