Închide meniul

Real Madrid – Manchester City | Aymeric Laporte i-a dat o palmă lui Luka Modric. Moment tensionat pe Santiago Bernabeu. Mesajul fabulos afişat de fani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2022, 22:52

Real Madrid – Manchester City | Aymeric Laporte i-a dat o palmă lui Luka Modric. Moment tensionat pe Santiago Bernabeu. Mesajul fabulos afişat de fani

Moment tensionat ]ntre Laporte şi Luka Modric, în Real Madrid - Manchester City

Profimedia

Aymeric Laporte i-a dat o palmă lui Luka Modric. Gest incredibil al lui Aymeric Laporte în faţa lui Luka Modric. Fundaşul celor de la Manchester City a avut o reacţie deplasată în faţa starului de la Real Madrid. Între cei doi a apărut un moment tensionat după un fault al lui Casemiro asupra lui Kevin de Bruyne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce mijlocaşul brazilian de la Real Madrid l-a faultat pe De Bruyne, jucătorii celor de la Manchester City au mers la Daniele Orsato să îi arate cartonaşul galben. În acel moment, s-a iscat un conflict între Laporte şi Luka Modric. Fundaşul celor de la Manchester City l-a lovit cu palma pe starul croat. Culmea, tot fundaşul francez a fost cel care s-a aruncat pe gazon.

Arbitrul italian le-a arătat ambilor jucători cartonaşul galben.

Video cu gestul lui Aymeric Laporte în faţa lui Luka Modric

Guti a avut o reacţie vehementă după gestul fundaşului de la City. „Roşu clar la Laporte”, a scris fostul star de la Real Madrid.

Reclamă

Real Madrid – Manchester City | Atmosferă fabuloasă pe Santiago Bernabeu

Fanii celor de la Real Madrid au creat un adevărat spectacol atât pe stadion, cât şi în afara lui, înainte de meci.

„O altă seară magică pentru regii Europei”, a fost mesajul fanilor. Şi înaintea partidei, fanii celor de la Real Madrid au făcut spectacol.

Fanii lui Real Madrid au întâmpinat autocarul care îi ducea pe jucătorii lui Carlo Ancelotti la stadion cu torțe și fumigene. Fanii s-au adunat în număr mare și au mărșăluit pe străzile din Madrid, în drum spre Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

„Galacticii” lui Carlo Ancelotti, care în weekend au devenit matematic campioni în Spania, sunt pregătiți să își ia revanșa în fața trupei lui Pep Guardiola. În finală așteaptă deja Liverpool, care marți seară a reușit o revenire spectaculoasă pe terenul lui Villarreal.

În tur, Real Madrid și Manchester City au oferit un meci de poveste, pe Etihad, unde City s-a impus cu un fabulos 4-3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și