Închide meniul

Momentul care a umbrit sărbătoarea titlului la Barcelona! Ce au făcut fanii echipei campioane

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 16:49

Momentul care a umbrit sărbătoarea titlului la Barcelona! Ce au făcut fanii echipei campioane

Momentul care a umbrit sărbătoarea titlului la Barcelona!

Fanii Barcelonei, sărbătorind în stradă câştigarea titlului / Profimedia Images

Fanii lui FC Barcelona au petrecut în stradă după ce echipa lor a cucerit titlul. Nu totul a fost însă frumos. Iată care a fost momentul care a umbrit sărbătoarea titlului la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a cucerit titlul după ce a învins, în deplasare, cu 4-2, rivala din Catalonia.

Momentul care a umbrit sărbătoarea titlului la Barcelona!

În afară de momentele frumoase, în care jucătorii au sărbătorit succesul cu fanii, iar Xavi a scandat alături de aceştia, a existat şi un moment care a umbrit sărbătoarea.

Potrivit defensacentral.com, fanii Barcelonei i-au adresat cuvinte jignitoare tânărului star al lui Real Madrid, Vinicius Jr.

Parada organizată de FC Barcelona a durat trei ore.

Reclamă

În timpul petrecerii, jucătorii Barcelonei le-au împărţit autografe fanilor şi s-au pozat cu aceştia.

Barcelona este noua campioană a Spaniei! Al 27-lea titlu pentru gruparea de pe Camp Nou

Barcelona este noua campioană a Spaniei, cu patru etape înainte de finalul sezonului din La Liga. Jucătorii lui Xavi au câştigat matematic campionatul după ce au reuşit să câştige chiar pe terenul marii rivale din oraş, Espanyol.

Din 2019 aştepta Barcelona un nou titlu. Gruparea blaugrana a fost de neoprit în această ediţie de campionat şi a obţinut 27 de victorii. Are, de departe, cea mai bună defensivă din campionatul Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Alejandro Balde. Fundaşul în vârstă de 19 ani a dublat avantajul Barcelonei, în minutul 20. Până la pauză, golgheterul Lewandowski a reuşit „dubla”. Scorul a căpătat proporţii în minutul 53, când Kounde a făcut 4-0.

Pe final, Espanyol a reuşit să înscrie de două ori. Javi Puado (73) şi Joselu (90+2) au marcat şi au stabilit scorul final, 4-2. Barcelona a câştigat cel de-al 27-lea titlu din istoria clubului. Numai Real Madrid are mai multe, 35.

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului!

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului! Anchetată în „Cazul Negreira”, gruparea blaugrana a încasat o lovitură uriaşă de la Trezoreria din Spania. Totul după ce au fost depistate grave nereguli financiare.

Este un nou „cutremur” în La Liga. Clubul de pe Camp Nou a primit o amendă record, de 15.7 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de El Confidencial şi a fost preluat de cele mai importante publicaţii din lume.

Ancheta a fost făcută în paralel cu cea din „Cazul Negreira” şi s-a lăsat cu măsuri drastice. Barcelona a fost găsită vinovată pentru că nu ar fi declarat în mod corect, în contabilitatea clubului, despăgubirile primite de Arda Turan (1.312.500 de euro) și Alex Song (3.500.000 de euro) în momentul rezilierii contractelor.

S-ar fi descoperit şi alte nereguli. Nu au fost declarate plăţile zborurilor charter făcute la meciurile din deplasare. S-ar fi ascuns şi modul prin care au transferate maşinile primite de la sponsori către membrii echipei.

Ancheta ar fi început în 2019 şi vizează nereguli care datează din 2015. Este o lovitură teribilă primită de Barcelona, care se confrunta şi până acum cu probleme financiare. În condiţiile date, catalanii au şanse minime să mai spere la transferul lui Lionel Messi. Rămâne de văzut ce decizie se va lua şi în „Cazul Negreira”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și