Închide meniul

Nota primită de Ianis Hagi după prestația din meciul cu FC Barcelona. Cine a fost omul meciului

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 20:25

Reclamă
Nota primită de Ianis Hagi după prestația din meciul cu FC Barcelona. Cine a fost omul meciului

Nota primită de Ianis Hagi după prestația din meciul cu FC Barcelona

S-a aflat nota primită de Ianis Hagi după prestația din meciul cu FC Barcelona. Mijlocașul echipei naționale a fost introdus în teren de către tehnicianul Luis Garcia Plaza în minutul 79 al întâlnirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Barcelona și Alaves s-a încheiat cu scorul de 2-1. Duelul care a contat pentru etapa cu numărul 12 din La Liga a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nota primită de Ianis Hagi după prestația din meciul cu FC Barcelona! Verdictul specialiștilor

În cadrul acestei partide, oaspeții au dat lovitura încă din primele secunde ale duelului. Atunci, Omorodion a fructificat o ocazie senzațională, care a început de la o recuperare care i-a surprins pe catalanii lui Xavi.

Totuși, formația „Blaugrana” a revenit în meci, și a reușit să se impună, după golurile marcate de Robert Lewandowski, în minutele 53 și 77. La scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, antrenorul lui Alaves a decis să îl introducă pe teren pe fiul „Regelui”, Ianis Hagi.

Mijlocașul echipei naționale s-a remarcat prin o serie de centrări periculoase trimise în careul catalanilor, dar nu a reușit să fie decisiv în partida cu echipa pregătită de Xavi. După acest meci, specialiștii de la sofascore.ro i-au acordat nota de 6,7.

Reclamă

Ilkay Gundogan a fost desemnat omul meciului și a fost notat cu 8,1. De partea cealaltă, cel mai bun om din echipa celor de la Alaves a fost portarul, care a primit nota de 7,2.

Notele de la partida dintre FC Barcelona și Alaves
Notele de la partida dintre FC Barcelona și Alaves / Sofascore.ro.

Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa

Într-un top alcătuit de Go Up Players, Ianis Hagi ocupă locul nouă, cu un punctaj de 0,78. Pe primul loc în clasamentul celor mai buni jucători sub 25 de ani este Erling Haaland, cu un punctaj de 1,06.

Pe locul secund este starul de la PSG, Kylian Mbappe, iar pe trei este Victor Boniface, atacantul celor de la Bayern Leverkusen care a marcat zece goluri în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

În topul celor mai buni jucători U25 din Europa se mai regăsesc şi Victor Osimhen, de la Napoli şi Dusan Vlahovic, de la Juventus.

Iată topul complet:

1. Erling Haaland
2. Kylian Mbappe
3. Victor Boniface
4. Victor Osimhen
5. Isac
6. Scamacca
7. Wind
8. Vlahovic
9. Ianis Hagi
10. Omar Marmoush

Cei care au alcătuit topul se ocupă de statistici, şi au luat în calcul evoluţiile jucătorilor din acest sezon. Într-o altă postare de pe pagina oficială a celor de la Go Up Players, s-a remarcat şi creşeterea pe care Ianis Hagi a avut-o de la meci la meci, la Alaves, în ceea ce priveşte numărul de pase şi de preluări.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și