Închide meniul

Pep Guardiola a făcut anunțul! „Te întorci la Barcelona?”. Răspunsul care nu lasă loc de interpretări

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 9:04

Pep Guardiola a făcut anunțul! „Te întorci la Barcelona?. Răspunsul care nu lasă loc de interpretări

Pep Guardiola a devenit de 3 ori campion al Spaniei, cu FC Barcelona

Pep Guardiola a devenit de 3 ori campion al Spaniei, cu FC Barcelona / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola se simte excelent în Anglia, unde a cucerit 4 titluri de campion cu Manchester City, în ultimii 5 ani. Recent, spaniolul și-a prelungit contractul cu „cetățenii” până în 2025. Totuși, ibericul lasă ușa deschisă pentru o posibilă revenire pe Camp Nou, după despărțirea de City.

Pep Guardiola a făcut anunțul! „Te întorci la Barcelona?”. Ce a spus

Pep Guardiola este în continuare atașat de Barcelona, echipă pentru care a activat atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Reclamă

Guardiola a condus formația catalană între 2008 și 2012, perioadă în care a câștigat 3 titluri consecutive în Spania și două trofee UEFA Champions League.

Antrenorul spaniol spune că, dacă va apărea contextul potrivit, nu va sta pe gânduri și va da curs unei noi aventuri pe banca Barcei. Până atunci, Pep Guardiola rămâne unul dintre principalii susținători ai lui Xavi, actualul antrenor al catalanilor.

Reclamă

„Nimic nu se compară cu Barcelona! Dacă va fi nevoie să revin, o voi face, însă am plecat, iar echipa continuă să câștige. Dacă va trebui să ne întâlnim din nou, o voi face, însă nu vreau să forțez nimic.

Cred că Barcelona se descurcă foarte bine, în ciuda dezamăgirii din Champions League. Dar dacă luăm meci cu meci, la Munchen meritau să câștige, apoi a fost acel penalty din meciul cu Inter. Mă doare că nu au reușit și ei să se califice, însă, în același timp, sunt norocos că nu voi da de ei”, a declarat Pep Guardiola, potrivit Marca.

Pep Guardiola şi-a prelungit contractul cu Manchester City

Pep Guardiola şi-a prelungit contractul cu Manchester City. Noua înţelegere e valabilă până în vara lui 2025. Asta după ce ibericul a câştigat deja 11 trofee alături de cetăţeni, inclusiv 4 dintre ultimele 5 titluri din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola a câştigat 271 dintre cele 374 de meciuri disputate de Manchester City în toate competiţiile, procentajul fiind unul de 72,4%. În această perioadă, City a marcat 921 de goluri, o medie de 2.46 de goluri pe meci, susţine site-ul oficial al clubului.

Guardiola este în acest moment al doilea cel mai longeviv manager al lui Manchstester City, după Les McDowall, care a condus echipa 587 de meciuri, în perioada 1950-1963.

„Sunt foarte fericit că rămân la Manchester City încă doi ani. Nu le pot mulţumi îndeajuns tuturor din club pentru încrederea pe care o au în mine. Sunt fericit şi relaxat aici. Am tot ce îmi trebuie pentru a-mi face treaba cât mai bine.

Ştiu că va urma o decadă spectaculoasă pentru club. S-a întâmplat asta şi în ultimii 10 ani. Se va întâmpla şi în viitor, pentru că e un club stabil. Din prima zi, am simţit ceva special când am ajuns aici. Nu m-aş putea afla într-un loc mai bun. Am sentimentul că mai sunt multe lucruri pe care le putem cuceri şi vreau să rămân aici pentru a lupta pentru trofee”, a spus Guardiola, pentru sursa citată.

Salariul său, estimat la 20 de milioane de lire sterline pe an, ar urma să crească. Sub conducerea sa, City a câştigat de patru ori campionatul Angliei, o dată Cupa Angliei, de patru ori Cupa Ligii engleze şi a disputat o finală de Liga Campionilor, pierdută anul trecut în faţa lui Chelsea.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League