Închide meniul

Prestaţia lui Ianis Hagi cu Barcelona, lăudată de presa din Spania! Cu ce s-a făcut remarcat internaţionalul român

Alex Masgras Publicat: 13 noiembrie 2023, 11:19

Reclamă
Prestaţia lui Ianis Hagi cu Barcelona, lăudată de presa din Spania! Cu ce s-a făcut remarcat internaţionalul român

Prestaţia lui Ianis Hagi cu Barcelona, lăudată de presa din Spania

Ianis Hagi, în Barcelona - Deportivo Alaves / Profimedia

Prestaţia lui Ianis Hagi cu Barcelona a fost lăudată de presa din Spania! Deportivo Alaves a pierdut deplasarea de pe terenul catalanilor, într-o partidă în care a condus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost introdus pe final şi a evoluat 15 minute împotriva echipei lui Xavi, dar prestaţia sa a fost apreciată de presa din Spania.

Prestaţia lui Ianis Hagi cu Barcelona, lăudată de presa din Spania!

Ianis Hagi nu a avut mult timp la dispoziţie să strălucească în meciul pierdut de Deportivo Alaves în meciul de pe terenul Barcelonei. Echipa lui Xavi s-a impus cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

Hagi a fost introdus abia în minutul 79 de antrenorul Luis Garcia, imediat după al doilea gol marcat de Robert Lewandowski, din penalty. Chiar dacă nu a avut foarte mult timp la dispoziţie, presa din Spania a apreciat prestaţia lui Ianis Hagi în cele aproximativ 15 minute pe care le-a prins în timpul partidei de pe Stadionul Olimpic Lluis Companys, chiar dacă a intrat într-un moment delicat al celor de la Alaves.

„A intrat pe teren într-un moment dificil, când Barcelona domina autoritar. Chiar și așa, a reușit și de această dată să arate că are calitate”, au scris cei de la noticiasdealava.eus, care au notat prestaţia lui Ianis Hagi cu nota 6, în timp ce El Correo l-a notat cu 5 şi a scris că internaţionalul român a fost „activ la fazele fixe pe finalul jocului”.

Reclamă

La ultima fază a meciului, Ianis Hagi a executat foarte bine o lovitură liberă, Alaves fiind foarte aproape să înscrie din centrarea internaţionalului român.

În cele din urmă, Alaves a pierdut meciul cu Barcelona, fiind în acest moment pe locul 15 în La Liga, cu 12 puncte. De partea cealaltă, Barcelona se află pe locul 3, cu 30 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului Girona şi la 2 puncte în spatele celor de la Real Madrid, formaţia de pe locul 2.

Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa

Într-un top alcătuit de Go Up Players, Ianis Hagi ocupă locul nouă, cu un punctaj de 0,78. Pe primul loc în clasamentul celor mai buni jucători sub 25 de ani este Erling Haaland, cu un punctaj de 1,06.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul secund este starul de la PSG, Kylian Mbappe, iar pe trei este Victor Boniface, atacantul celor de la Bayern Leverkusen care a marcat zece goluri în acest sezon.

În topul celor mai buni jucători U25 din Europa se mai regăsesc şi Victor Osimhen, de la Napoli şi Dusan Vlahovic, de la Juventus.

Iată topul complet:

1. Erling Haaland
2. Kylian Mbappe
3. Victor Boniface
4. Victor Osimhen
5. Isac
6. Scamacca
7. Wind
8. Vlahovic
9. Ianis Hagi
10. Omar Marmoush

Cei care au alcătuit topul se ocupă de statistici, şi au luat în calcul evoluţiile jucătorilor din acest sezon. Într-o altă postare de pe pagina oficială a celor de la Go Up Players, s-a remarcat şi creşeterea pe care Ianis Hagi a avut-o de la meci la meci, la Alaves, în ceea ce priveşte numărul de pase şi de preluări.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și