Închide meniul

Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav: „Nu te aştepţi niciodată să treci prin aşa ceva!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 19:10

Reclamă
Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav: „Nu te aştepţi niciodată să treci prin aşa ceva!

Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav

Instagram Thibaut Courtois

Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav şi va lipsi aproape un an. Portarul belgian de la Real Madrid se va opera şi va lipsi aproape un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul a suferit o ruptură de ligamente şi a părăsit sesiunea de pregătire în lacrimi. Courtois a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant, în care le mulţumeşte fanilor pentru susţinere.

Prima reacţie a lui Thibaut Courtois, după ce s-a accidentat grav

„Nu te aștepți niciodată să treci prin aşa ceva, dar acum este timpul să-l accepți și să faci totul pentru a depăși momentul și a reveni și mai puternic. Vă mulţumesc tuturor pentru energie, dragoste şi încurajări. Vă asigur că mă motivează să mă recuperez cât mai repede”, a scris Thibaut Courtois pe reţelele de socializare.

Imediat, după accidentarea suferită de Thibaut Courtois, Real Madrid a emis un comunicat oficial, prin care anunţă că portarul belgian va fi operat în următoarele zile.

„După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, au transmis „galacticii”, printr-un comunicat oficial.

Reclamă

Marca a anunţat şi cât timp va fi indisponibil Thibaut Courtois. Portarul va „sta pe bară” o perioadă de şapte sau opt luni, ţinând cont de faptul că nu este un jucător de câmp.

Andriy Lunin este portarul de rezervă al lui Real Madrid, însă „galacticii” sunt în căutarea unui nou goalkeeper, după vestea că Thibaut Courtois va fi indisponibil.

Sursa citată mai sus a mai anunţat că la Real Madrid ar putea ajunge David De Gea. Portarul spaniol este liber de contract, după ce în această vară s-a despărţit de Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista „galacticilor” se mai află şi Kepa, portarul celor de la Chelsea. Acesta mai este curtat şi de Bayern, astfel că Real Madrid va avea concurenţă serioasă pentru a obţine semnătura lui.

Bono şi Mamardashvili se mai află în vizorul celor de la Real Madrid. Cei doi evoluează la Sevilla, respectiv Valencia. Cele două formaţii cer în schimbul lor o sumă cuprinsă între 15 şi 20 de milioane de euro.

Real Madrid, gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Real Madrid e gata să facă o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe. „Galacticii” sunt dispuşi să plătească suma de 200 de milioane de euro, în schimbul atacantului francez, însă pun şi o condiţie pentru a forţa transferul acestuia.

Conform cotidianului L’Equipe, citat de presa din Spania, Florentino Perez e pe cale să facă prima ofertă, din această vară, pentru Kylian Mbappe. 180 de milioane de euro e gata să plătească preşedintele „galacticilor”, în schimbul atacantului francez.

Suma s-ar ridica chiar la 200 de milioane de euro, în cazul în care Kylian Mbappe respectă cerinţa specială a celor de la Real Madrid.

Sursa citată mai sus anunţă că „galacticii” vor ca Kylian Mbappe să declare public că îşi doreşte să plece de la PSG. După ce a fost scos din lot, starul francez nu a avut nicio declaraţie publică.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și