Închide meniul

Răzvan Burleanu anunţă decizii importante! Preţuri plafonate la bilete pentru fanii oaspeţi, Liga a 2-a se schimbă!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 17:32 / Actualizat: 13 iulie 2023, 18:35

Răzvan Burleanu anunţă decizii importante! Preţuri plafonate la bilete pentru fanii oaspeţi, Liga a 2-a se schimbă!

Răzvan Burleanu anunţă decizii importante în Comitetul Executiv!

Răzvan Burleanu, după şedinţa Comitetului Executiv / AntenaSport

Răzvan Burleanu a anunţat decizii importante luate astăzi în Comitetul Executiv. Printre acestea, a fost modificat sistemul la Liga 2, urmând să evolueze 22, nu 20 de echipe, ca până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, preţul la bilete se plafonează pentru fanii oaspeţi la partidele din Liga 1. Biletele pentru fanii oaspeţi nu vor putea fi mai scumpe de 50 de lei.

Răzvan Burleanu anunţă decizii importante în Comitetul Executiv!

Din punct de vedere organizatoric, experienţa întregii echipe operaţionale a fost una pozitivă.

Ne-am lărgit capacitatea organizatorică, pe mai multe stadioane, chiar în acelaşi timp.

Meciul cu Spania ne-a adus cel mai mare număr de spectatori din istorie la un meci al naţionalei de tineret: 21.227.

Reclamă

Una din cele mai importante decizii face referire la următoarele două sezoane de Liga a 2-a. Ţinând cont că ne dorim să creştem competitivitatea în Liga a 2-a, am aprobat astăzi creşterea numărului de echipe din Liga a 2-a de la 20 la 22.

În următorul sezon vom avea câteva modificări în ceea ce priveşte promovarea şi retrogradarea. Din Liga a 2-a vor retrograda doar 4 echipe, iar din Liga a 3-a, în loc de 5 echipe, vor promova 6 echipe”, a declarat Răzvan Burleanu după Comitetul Executiv.

Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF! Sumele uriaşe pe care le încasează de la UEFA şi FIFA

Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a fost obligat de o lege să îşi facă publică declaraţia anuală de avere.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, conform declaraţiei de avere, Răzvan Burleanu are un salariu la FRF de 6.000 de euro pe lună, scriu cei de la welovesport.ro. De asemenea, pentru faptul că este membru în Comitetul Executiv al UEFA, Răzvan Burleanu a încasat anul trecut suma de 30.000 de euro. Cea mai mare sumă a încasat-o, însă, de la FIFA.

Pentru funcţia pe care o are în FIFA Council, Burleanu a primit suma de 248.830 de dolari. În total, Burleanu a raportat venituri de 330.000 de euro.

În declaraţia de avere, Răzvan Burleanu a mai scris că are venituri de 420.000 de euro în bănci, 320.000 de euro venituri anuale, dar şi două terenuri intravilane, pe care le-a dobândit în 2019. De asemenea, preşedintele FRF şi-a trecut şi un apartament de 116 metri pătrați în Voluntari, achiziționat în 2016.

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League

Răzvan Burleanu a fost prezent la finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Inter. Preşedintele FRF este în tribunele arenei Ataturk, alături de nume de seamă din sportul internaţional, dar şi alături de preşedintele Turciei, ţară care găzduieşte ultimul act al celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, cât şi Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, privesc marele duel dintre Manchester City şi Inter din loja în care se află şi Răzvan Burleanu.

Lângă Ceferin şi Infantino au putut fi zăriţi şi Sheik Mansour, preşedintele lui Manchester City, cât şi Steve Zhang, proprietarul chinez al celor de la Inter.

Tabloul personalităţilor cu care a împărţit loja Răzvan Burleanu a fost completat de Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei.

Reclamă

De altfel, nu este pentru prima dată când Răzvan Burleanu este surprins alături de nume mari, în tribunele unui stadion. La partida dintre Brazilia şi Elveţia, de la Campionatul Mondial din Qatar, preşedintele FRF a fost văzut alături de Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo şi Cafu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și