Închide meniul

Thierry Henry, sfat preţios pentru Kylian Mbappe: „Asta aş face în locul lui”

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 23:39

Reclamă
Thierry Henry, sfat preţios pentru Kylian Mbappe: „Asta aş face în locul lui

Thierry Henry, sfat preţios pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, în timpul meciului Borussia Dortmund - PSG / Profimedia

Thierry Henry a avut un sfat preţios pentru Kylian Mbappe. Fostul mare atacant francez este de părere că atacantul lui PSG ar trebui să continue la formaţia de pe Parc des Princes şi să continue munca începută la campioana din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei, el fiind dorit insistent de Real Madrid. El a fost foarte aproape să plece de la PSG în vară, atunci când s-a certat cu preşedintele Nasser Al-Khelaifi.

Thierry Henry, sfat preţios pentru Kylian Mbappe

În cele din urmă, relaţia dintre cei doi a devenit mai bună, iar starul francez a decis să continue la formaţia pariziană cel puţin până la finalul sezonului, atunci când îi expiră şi înţelegerea. Până în acest moment, Mbappe nu a luat o decizie în privinţa viitorului său. Din ianuarie, el va putea să semneze cu orice echipă şi ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Cu toate acestea, Thierry Henry, fostul mare atacant francez, îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să continue pe Parc des Princes şi să termine munca începută la PSG.

„Dacă aș fi în locul lui Kylian Mbappe, eu nu aș pleca. Aș vrea să termin ceea ce am început la PSG. Asta aș face în locul lui. De ce ar trebui să plece? Îi place la PSG!”, a declarat Thierry Henry, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Kylian Mbappe joacă la PSG din vara anului 2017, atunci când a fost împrumutat de AS Monaco pentru un sezon. Un an mai târziu s-a oficializat şi transferul la formaţia pariziană, care a plătit la vremea respectivă 180 de milioane de euro. În 280 de meciuri pentru PSG, Kylian Mbappe a marcat 230 de goluri şi a oferit 100 de pase de gol.

Kylian Mbappe, gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League. Ce s-a întâmplat la finalul partidei

Potrivit informațiilor oferite de lequipe.fr, Kylian Mbappe a fost foarte nemulțumit la finalul partidei cu Borussia Dortmund. La scorul de 1-1, înainte de fluierul final, PSG era deja calificată, având în vedere faptul că cei de la AC Milan au întors rezultatul în partida cu Newcastle și au câștigat meciul cu scorul de 2-1.

Totuși, Mbappe nu a fost mulțumit de modul în care echipa a gestionat partida cu Dortmund. Starul din atacul campioanei din Franța nu s-a mulțumit doar cu un rezultat de egalitate, iar la finalul duelului a fost văzut nervos, având în vedere că echipa sa s-ar fi putut impune, dacă coechipierii săi nu ratau atât de multe ocazii uluitoare. De asemenea, și Mbappe a ratat o ocazie monumentală, în prima repriză. La momentul respectiv, poarta era goală, dar Niklas Sule a avut o intervenție uluitoare și a respins mingea în corner.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, tehnicianul lui PSG a vorbit despre frustrarea lui Kylian Mbappe. Tehnicianul francezilor a dezvăluit faptul că nu este supărat pe atacant și crede că astfel de gesturi sunt normale, după un asemenea meci:

„Este normal ca jucătorii să fie frustrați. Am avut 5 șanse de a marca! 5 șanse! Ar fi fost stupid să primim gol în minutul 85. Treaba mea este să analizez aceste tensiuni, din postura de antrenor”, a spus Luis Enrique, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și