Închide meniul

Real Madrid l-a luat pe Arda Guler! Barcelona a pierdut cursa pentru tânărul jucător turc

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 9:30

Reclamă
Real Madrid l-a luat pe Arda Guler! Barcelona a pierdut cursa pentru tânărul jucător turc

Real Madrid l-a luat pe Arda Guler

Arda Guler, în tricoul lui Fenerbache / Profimedia

Real Madrid l-a luat pe Arda Guler! Presa din Spania şi Turcia, dar şi cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano, au anunţat că tânărul de 18 ani din Turcia va ajunge pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Fenerbahce s-au înţeles pentru Arda Guler, iar formaţia din Turcia va primi 20 de milioane de euro, sumă la care se adaugă alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri, dar şi 20% dintr-un viitor transfer.

Real Madrid l-a luat pe Arda Guler! Barcelona a pierdut cursa pentru tânărul jucător turc

Fabrizio Romano a anunţat că urmează să se pună la punct ultimele detalii, iar Arda Guler va semna contractul după ce va efectua vizita medicală.

Arda Guler a preferat să meargă la Real Madrid, după ce a mai avut oferte de la echipe precum Barcelona, AC Milan, Arsenal, Sevilla sau Ajax.

Reclamă

Tânărul de 18 ani a ajuns la Fenerbahce în anul 2019, atunci când a fost adus de la Genclerbirligi pentru suma de 25.000 de euro.

Sezonul trecut, Arda Guler a evoluat în 35 de partide pentru Fenerbahce în toate competiţiile. El a marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

La naţionala Turciei, Guler a debutat pe 19 noiembrie 2022 şi a strâns deja patru convocări, marcând şi un gol. El a făcut saltul la naţionala de seniori direct de la reprezentativa U17 a Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid are un plan de rezervă. Ce se întâmplă dacă Kylian Mbappe nu ajunge pe Santiago Bernabeu

Potrivit publicației italiene calciomercato.it, atacantul celor de la Juventus, Dusan Vlahovic, a intrat în vizorul lui Real Madrid. Oficialii din capitala Spaniei au luat în considerare posibilitatea ca Mbappe să fie adus din sezonul viitor, din postura de jucător liber de contracat.

Astfel, star-ul din Serbia este considerat o variantă bună de către echipa lui Ancelotti. Conform sursei citate anterior, madrilenii doresc să îl împrumute pe atacant pentru un sezon, cu opțiunea de cumpărare.

În cazul în care varianta Mbappe va pica, Real Madrid mai are alți doi jucători pe listă. Este vorba despre Harry Kane și Victor Osimhen. Totuși, în momentul de față, Harry Kane este mai aproape de Bayern Munchen decât de La Liga. În cazul lui Osimhen, prețul cerut în schimbul acestuia este unul destul de mare.

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Brazilianul va avea o clauză uriaşă pe Santiago Bernabeu

Spaniolii de la as.com anunţă că Real Madrid îi va pune lui Vinicius o clauză de reziliere de 1 miliard de euro. Acest lucru înseamnă că formaţia de pe Santiago Bernabeu se asigură că nu îl va pierde pe brazilian în următoarele cinci sezoane.

Noul salariu pe care îl va încasa Vinicius nu a fost dezvăluit. Totuși, va fi mai mare decât cel actual. În prezent, Vinicius primeşte 20 de milioane de euro pe an de la Real Madrid. Sunt şanse mari ca salariul să se apropie de suma de 30 de milioane de euro pe an.

Real Madrid a câştigat doar Cupa Spaniei sezonul trecut. Vinicius a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din echipa lui Carlo Ancelotti. Brazilianul a înscris 23 de goluri şi a oferit 21 de pase în 55 de partide disputate în toate competiţiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și