Închide meniul

Real Madrid, plan grandios pentru prezentarea lui Mbappe pe Bernabeu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iunie 2024, 14:14

Reclamă
Real Madrid, plan grandios pentru prezentarea lui Mbappe pe Bernabeu

Real Madrid, plan grandios pentru prezentarea lui Mbappe pe Bernabeu

Profimedia

Real Madrid are un plan grandios pentru prezentarea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Campioana Europei a anunţat, oficial, transferul starului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid plănuieşte un show spectaculos pentru a-şi prezenta noua achiziţie, Kylian Mbappé. Dar este puţin probabil ca acesta să aibă loc până după Campionatul European sau la finalul parcursului Franţei la competiţia din Germania.

Real Madrid, plan grandios pentru prezentarea lui Mbappe pe Bernabeu

Potrivit L’Équipe, cele două părţi au decis o prezentare pe stadionul Santiago Bernabeu, pe 15 sau 16 iulie, dar acest lucru s-ar putea schimba în funcţie de rezultatele naţionalei Franţei. Din cauza Covid 19 şi apoi a lucrărilor la stadion, Mbappé va fi primul jucător din 2019 şi Eden Hazard care va avea onoarea de a fi prezentat noilor săi fani pe stadionul madrilen, scrie news.ro.

Real, care este convinsă că francezul va umple cele 80.000 de locuri de pe Bernabeu şi chiar va lăsa mii de oameni la porţi, pregăteşte un spectacol cum nu a mai făcut până acum, cu videoclipuri cu cele mai bune acţiuni de joc ale francezului pe un ecran gigant şi, cel mai probabil, un foc de artificii. Aşa cum se obişnuieşte pentru acest tip de eveniment, se aşteaptă ca intrarea să fie gratuită.

„Vis devenit realitate” Kylian Mbappe, prima reacţie după transferul la Real Madrid! Fotografie virală cu Cristiano Ronaldo

Kylian Mbappe a oferit prima reacţie, după transferul la Real Madrid. Starul francez a transmis că i s-a îndeplinit un vis, după ce a semnat cu „galacticii”, fiind echipa pe care o susţinea în copilărie.

Reclamă
Reclamă

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe s-a încheiat. Real Madrid a anunţat că starul francez va fi „galactic” pentru următoarele cinci sezoane.

Kylian Mbappe a reacţionat, imediat după anunţul oficial al transferului său la Real Madrid. Starul francez a postat o serie de fotografii cu el, de când era copil, într-una dintre fotografii fiind surprins alături de Cristiano Ronaldo.

Mbappe a fost fanul „galacticilor” încă din copilărie, şi s-a declarat extrem de fericit după mutarea de senzaţie pe Santiago Bernabeu, realizată în această vară.

Reclamă

„Un vis devenit realitate! Sunt atât de fericit şi mândru că voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid. Nimeni nu poate să înţeleagă cât de entuziasmat sunt acum.

Abia aştept să vă văd, Madridistas (n.r. fanii lui Real Madrid), şi vă mulţumesc pentru acest suport incredibil.

Hala Madrid!”, a transmis Kylian Mbappe, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și