Închide meniul
UPDATE

Robert Lewandowski, dublă de senzație Real Sociedad – Barcelona! Starul polonez a marcat primul gol pentru catalani în minutul 1 al meciului, chiar de ziua lui

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 23:17 / Actualizat: 22 august 2022, 0:32

Robert Lewandowski, dublă de senzație Real Sociedad – Barcelona! Starul polonez a marcat primul gol pentru catalani în minutul 1 al meciului, chiar de ziua lui

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern! Revine la Munchen cu Barcelona, în grupele UEFA Champions League

Robert Lewandowski, gol de ziua lui / Profimediaimages

Robert Lewandowski a reuşit să înscrie un gol în minutul 1 al meciului Real Sociedad – Barcelona, din etapa a 2-a din La Liga. Startul polonez a mai marcat și în a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat de catalani după ce a scris istoria la Bayern, Lewa a „spart gheaţa”. Nu îşi trecuse numele pe tabelă în startul noului sezon, pe Camp Nou, cu Rayo Vallecano. S-a răzbunat la o săptămână distanţă.

Update: Robert Lewandowski a reușit dubla în minutul 69, din pasa lui Ansu Fati.

Robert Lewandowski, gol în minutul 1 al meciului Real Sociedad – Barcelona

Lewandowski a punctat după un contraatac impresionant al grupării blaugrana. Alejandro Balde i-a pasat la colţul scurt, iar polonezul a deviat mingea în poartă. Alex Remiro nu a putut interveni.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ROBERT LEWANDOWSKI!

Reclamă

Lewandowski şi-a făcut cel mai frumos cadou în ziua în are a împlinit 34 de ani. A fost primul său gol oficial în tricoul Barcelonei.

Robert Lewandowski reuşise primul gol în tricoul celor de la Barcelona, în amicalul cu mexicanii de la U.N.A.M, contând pentru Joan Gamber Trophy.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski a marcat în minutul 3, după o pasă a lui Pedri. Polonezul l-a driblat și pe portarul advers și a finalizat cu o șut din unghi, în plasa laterală. Până la pauză, același Lewandowski pasase decisiv la golurile lui Pedri, care a semnat o „dublă”. A fost atunci primul meci pentru polonez pe Camp Nou, în fața suporterilor Barcelonei.

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, în această perioadă de mercato. Catalanii i-au plătit campioanei Bundesligii 45 de milioane de euro în schimbul serviciilor atacantului.

Robert Lewandowski, jefuit chiar la baza de antrenament a Barcelonei

Robert Lewandowski a fost jefuit, joi, chiar la baza de antrenament a Barcelonei. Atacantul transferat în această vară de la Bayern Munchen a trecut prin momente teribile. Poliţiştii au intervenit.

Lewandowski a ajuns la terenul de antrenament de la Ciutat Esportiva Joan Gamper şi a decis să oprească pentru a le oferi autografe fanilor şi a face poze cu ei. În momentul în care semna autografe, polonezul a avut parte de o surpriză neplăcută.

Potrivit sport.es, Robert Lewandowski a trăit o sperietură groaznică. Trei indivizi au deschis portiera maşinii şi i-au furat ceasul de la mână şi telefonul mobil.

Fostul golgheter al lui Bayern a plecat imediat în urmărirea hoţilor. Acesta ar fi făcut accident cu maşina în timp ce încerca să îi prindă. Au intervenit şi poliţiştii, care s-au prezentat de urgenţă la baza de antrenament a catalanilor. Aceştia au reuşit să îi recupereze ceasul, ascuns de hoţi sub un copac.

Din primele informaţii, se pare că Lewandowski nu a fost rănit. Acestuia i-a fost restituit ceasul care ar valora aproximativ 75.000 de euro. Poliţiştii au rămas mai multe ore la Ciutat Esportiva, iar hoţii ar fi fost arestaţi.

Reclamă
Recomandări
  • Robert Lewandowski, dublă de senzație pentru Barcelona
  • Primele goluri ale starului polonez pentru catalani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și