Închide meniul

Spaniolii anunță motivul incredibil pentru care Ianis Hagi ar fi încă titular la Alaves

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 8:14

Reclamă
Spaniolii anunță motivul incredibil pentru care Ianis Hagi ar fi încă titular la Alaves

Spaniolii anunță motivul incredibil pentru care Ianis Hagi ar fi încă titular la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves / Profimedia Images

Presa din Spania a anunțat care e motivul pentru care Ianis Hagi ar fi încă titular la Alaves, chiar dacă evoluțiile sale nu au fost cele mai strălucite de la venirea în Țara Bascilor, de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a executat lovitura liberă care a dus la autogolul din meciul Alaves – Betis 1-1, care le-a adus un punct bascilor. Românul cotat la 4 milioane de euro nu și-a trecut în cont niciun gol și nicio pasă de gol în cele 219 minute adunate în cinci partide.

Spaniolii anunță motivul incredibil pentru care Ianis Hagi ar fi încă titular la Alaves

Chiar și așa, ibericii susțin că motivul pentru care Luis García Plaza în trimite titular pe Hagi este cel al obsesiei pe care antrenorul o are pentru fazele fixe. Hagi este un bun executant, cu ambele picioare, lucru pe care tehnicianul îl apreciază.

”Cel care continuă să aibă încrederea lui Luis Garcia Plaza este Ianis Hagi, pentru că antrenorul este obsedat de a marca din lovituri libere sau din corner”, au scris cei de la as.com.

73 de minute a jucat Ianis Hagi în Alaves – Betis 1-1 și a avut o acuratețe a paselor de 83%, reușind și 4 pase cheie. Singurul său șut a trecut pe lângă poartă, el fiind notat cu 7.4 de cei de la Sofascore.

Reclamă

Ianis Hagi, mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională

Pe de altă parte, Ianis Hagi are parte și de încrederea lui Edi Iordănescu. Selecționerul l-a convocat pentru dubla extrem de importantă din preliminariile EURO 2024, cu Belarus și Andorra. Fiul ”Regelui” a avut și un mesaj dur pentru cei care refuză echipa națională.

Printre acești fotbaliști se numără Daniel Boloca, care este un mijlocaș deja foarte apreciat în Serie A, la Sassuolo, dar și Andrei Coubiș, care este legitimat la grupa de juniori U19 a celor de la AC Milan. Cei doi sunt născuți în Italia și ar prefera să joace pentru „Squadra Azzura”, în detrimentul echipei naționale pregătite de Edi Iordănescu.

„Nu vreau să vorbesc de X sau de Y. Eu ceea ce spun acum spun ca opinie despre subiect în general. E clar că la națională nu vii pentru bani. Iar eu am fost educat că nu vii nici pentru faimă.

Reclamă 4 / 0/3

Aici vii să-ți reprezinți țara și punct! Cine simte, să vină. Cine nu și se simte ca fiind altceva decât român, să meargă acolo unde simte! E clar că depinde de ce își dorește fiecare, dar mai mult decât atât depinde de ce simte.

Peste tot în lume, am văzut-o la zeci de jucători de naționalități diferite, echipa națională înseamnă ceva special, incomparabil cu ce poți simți la club. Dacă percepi acest lucru cu toată ființa ta, bravo! Dacă nu, mergi acolo unde simți asta”, a spus Ianis Hagi, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și