Închide meniul

Surpriza pregătită de Florentino Perez. Marca a anunţat cine ar putea fi antrenorul lui Real Madrid, în sezonul viitor

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2023, 14:34

Reclamă
Surpriza pregătită de Florentino Perez. Marca a anunţat cine ar putea fi antrenorul lui Real Madrid, în sezonul viitor

Surpriza pregătită de Florentino Perez

Florentino Perez, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Surpriza uriaşă pregătită de Florentino Perez, la Real Madrid, e anunţată de spaniolii de la Marca. Jurnaliştii susţin că există şanse considerabile ca italianul Carlo Ancelotti să rămână pe banca galacticilor. Asta chiar dacă Federaţia din Brazilia anunţase că ar fi ajuns la un acord cu Don Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat sub contract cu Real Madrid până la finalul sezonului 2023-2024, Carlo Ancelotti ar putea rămâne în cele din urmă la conducerea echipei madrilene, iar un acord ar fi aproape de a fi încheiat, potrivit Marca.

Surpriza uriaşă pregătită de Florentino Perez, la Real Madrid

Aflat sub contract până la finalul sezonului 2023-24, Carlo Ancelotti şi-a proclamat de mai multe ori încântarea de a fi antrenorul lui Real Madrid şi dorinţa de a-şi respecta angajamentul faţă de club până la final.

În ciuda faptului că a fost curtat de naţionala Braziliei în ultimul an, italianul se înţelege foarte bine cu diriguitorii săi şi a fost deosebit de convingător în ultima vreme, în special cu decizia tactică de a-l urca pe Jude Bellingham şi de a-l transforma într-un număr 10 cu statistici impresionante.

În zilele următoare va avea loc o întâlnire pentru a discuta despre viitorul lui Carlo Ancelotti, dar se pare că cele două părţi sunt deja pe aceeaşi lungime de undă.

Reclamă

Discuţiile cu madrilenii par să-l ţină definitiv pe Carlo Ancelotti departe de banca Seleçao. Mai ales că venirea tehnicianului în vârstă de 64 de ani pe banca Braziliei a fost legată de Ednaldo Rodrigues, preşedintele Confederaţiei braziliene de fotbal (CB), care a fost demis din funcţie la 7 decembrie, în urma unei decizii judecătoreşti care a invalidat un acord ce îi permitea să fie ales.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și