Închide meniul

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 14:12

Reclamă
Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal. Mijlocaşul de 34 de ani va mai juca finala UEFA Champions League, la EURO 2024 şi apoi va renunţa la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kroos a luat decizia după o carieră în care a câştigat 32 de trofee, între care cinci UEFA Champions League, trei titluri în Bundesliga şi patru titluri în La Liga.

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal

„17 iulie 2014 este ziua prezentării la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost startul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, acest capitol ajunge la final. Nu voi uita niciodată succesul avut.

Le mulţumesc tuturor care m-au ajutat şi celor care au avut încredere în mine. Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru afecţiunea arătată din prima până în ultima zi. Cariera mea ca jucător se va încheia în această vară, după EURO 2024.

Sunt fericit şi mândru. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera la un nivel înalt valoric. Mai am un singur gând, Liga Campionilor numărul 15. Hala Madrid”, a fost mesajul lui Toni Kroos.

Reclamă
Reclamă 4
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Cotat în prezent la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Toni Kroos a adunat 108 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

Toni Kroos, convins să revină la naţionala Germaniei

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică The Athletic , Kroos are o relație foarte bună cu selecționerul echipei naționale a Germaniei, Julian Nagelsmann. Astfel, el a fost convins de acesta să revină în Mannschaft, la începutul anului.

Reclamă

”O să joc din nou pentru Germania în martie. De ce? Pentru că am fost întrebat de către antrenor, sunt într-o dispoziție bună și sunt convins că alături de echipă, la EURO 2024, totul e mai posibil decât cred mulți în acest moment”, a spus atunci Toni Kroos.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24 21 iun.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și