Închide meniul

Transferul de urgenţă pe care îl face Real Madrid după plecarea lui Karim Benzema. Starul lui Chelsea, aşteptat pe Bernabeu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2023, 9:09

Transferul de urgenţă pe care îl face Real Madrid după plecarea lui Karim Benzema. Starul lui Chelsea, aşteptat pe Bernabeu

Transferul de urgenţă pe care îl face Real Madrid după plecarea lui Karim Benzema

Kai Havertz, aproape de a semna cu Real Madrid / Profimediaimages

S-a aflat care este transferul de urgenţă pe care îl face Real Madrid după plecarea lui Karim Benzema. Jurnaliştii de la Bild anunţă că mutarea este „iminentă” şi că va costa aproximativ 60 de milioane de euro. Kai Havertz este jucătorul care este pe punctul de a ajunge pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid se schimbă din temelii după ce şi-a pierdut golgheterul. Transferă din Premier League şi se anunţă o perioadă de mercato de senzaţie. Harry Kane este văzut înlocuitorul perfect pentru Karim Benzema, dar „galacticii” sunt aproape de a-l aduce şi pe germanul de 23 de ani de la Chelsea.

Transferul de urgenţă pe care îl face Real Madrid după plecarea lui Karim Benzema

Havertz a fost transferat de „albaştri” în 2020, de la Bayer Leverkusen. Au plătit atunci 80 de milioane de euro. Acum sunt pe punctul de a renunţa la tânărul jucător pentru o sumă mai mică.

Jurnaliştii de la Bild, citaţi de spaniolii de la as.com, asigură că transferul va fi realizat „rapid”, înainte de a se da oficial startul perioadei de mercato. Preţul cerut de şefii lui Chelsea este considerat a fi unul accesibil, iar profilul jucătorului este ideal pentru Real. Havertz poate juca atât vârf împins, cât şi al doilea atacant.

În acest sezon, Kai Havertz a marcat 7 goluri şi a reuşit un assist în cele 35 de meciuri din Premier Legue. A înscris 2 goluri şi în cele 10 apariţii în Champions League. Cel mai important gol a fost reuşit de Havertz în urmă cu doi ani. I-a adus lui Chelsea trofeul Ligii Campionilor. Era autorul singurului gol din finala cu Manchester City.

Reclamă

Karim Benzema a izbucnit în lacrimi după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid. Titularizat de Carlo Ancelotti în meciul cu Athletic Bilbao, Karim Benzema a marcat din penalty în minutul 72. Fanii lui Real Madrid l-au aplaudat în picioare pe atacantul pe care l-au susţinut enorm şi care i-a făcut extrem de fericiţi în ultimii 14 ani.

Karim Benzema pleacă de pe Bernabeu după ce a cucerit alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema

Harry Kane este principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid. Atacantul lui Tottenham este dorit și de Manchester United, dar Marca susține că Florentino Perez pare dispus să facă eforturile necesare pentru a-l aduce pe Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Zielele trecute, Harry Kane a fost propus la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti este tentat să îşi dea acordul pentru transferul atacantului de 29 de ani de la Tottenham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la ‘Cadena SER’ şi a fost preluat de mundodeportivo.com.

Kane este gata să plece de la Spurs, după ce a jucat în Premier League numai în tricoul londonezilor. Contractul său expiră anul viitor, dar starul naţionalei Angliei caută o nouă promovare încă din această vară.

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore

Florentino Perez trebuie să reconstruiască gruparea „blanco”, care a pierdut titlul în La Liga şi a ieşit din cursa pentru apărarea trofeului Ligii Campionilor. În numai o zi Carlo Ancelotti a rămas fără Karim Benzema, Asensio, Eden Hazard şi Militao. Cele patru plecări reprezintă o economie uriaşă făcută de madrileni a fondul de salarii. Au la dispoziţie 75 de milioane de euro pentru a da mai multe lovituri pe piaţa transferurilor. Este ceea ce avea nevoie Florentino Perez pentru a reuşit mutări „galactice”.

Asensio avea un salariu anual de aproape 9 milioane de euro, tot atât cât primea şi Mariano. Deţinătorul Balonului de Aur, Karim Benzema, era remunerat cu 28 de milioane de euro pe sezon. Cea mai mare economie o face Real Madrid după ce a reuşit să se despartă de Eden Hazard, care avea un salariu fabulos, de 30 de milioane de euro pe an. În total, potrivit marca.com, este vorba de 75 de milioane de euro pe care îi poate folosi ocupanta locului secund din La Liga pentru a semna contracte cu noi jucători.

Mai mult, dacă se ţine cont şi de bonusurile celor patru fotbalişti care s-au despărţit oficial de club, suma se ridică la 80 de milioane de euro. Harry Kane are astfel drum liber pentru a fi adus pe Santiago Bernabeu. Jude Bellingham şi Fran Garcia sunt alţi jucători aproape de a semna cu Real Madrid. Pe lista scurtă mai este şi Joselu, care poate fi rezerva de care are nevoie Carlo Ancelotti. Veteranul de 33 de ani, care a retrogradat cu Espanyol, a marcat 16 goluri în această ediţie de campionat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și