Închide meniul

Un fost director al catalanilor a dezvăluit cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe: „Dacă voiam, îl aduceam”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2024, 9:50

Reclamă
Un fost director al catalanilor a dezvăluit cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe: „Dacă voiam, îl aduceam

Un fost director al catalanilor a dezvăluit cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe / Profimedia Images

Un fost director al catalanilor a dezvăluit cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe. Javier Bordas, fost director al catalanilor în mandatele lui Sandro Rosell și Josep Maria Bartomeu, a susţinut că Barca putea să îl transfere fără probleme pe Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Javier Bordas, Barcelona discutase cu tatăl lui Mbappe. Barca ar fi avut şi suma necesară pentru transfer, de 100 de milioane de euro. Clubul catalan avea atunci bani fiindcă îl vânduse pe Neymar la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Un fost director al catalanilor a dezvăluit cum a ratat Barcelona transferul lui Kylian Mbappe: „Dacă voiam, îl aduceam”

”Dacă voiam, Mbappe venea la Barcelona. Atunci nu voia să vină la Madrid și puteam să îl luăm pentru 100 de milioane. Vorbisem deja cu tatăl său. Aveam bani pentru că PSG ne-a plătit suma pentru Neymar. Atunci, staff-ul ne-a spus că Dembele e o alegere mai bună”, a declarat Javier Borda, citat de Marca.

Kylian Mbappe a fost anunţat oficial de Real Madrid ca fiind noul jucător al echipei antrenate de Carlo Ancelotti. Superstarul francez a semnat cu Real Madrid pentru 5 sezoane.

El va purta numărul 9 la Real Madrid. Acesta a fost lăsat liber după plecarea lui Karim Benzema la Al-Ittihad. După acest sezon, Mbappe ar urma să revină la numărul 10, pe care îl poartă la naţionala Franţei şi pe care l-a purtat la PSG.

Reclamă
Reclamă 4

Real Madrid l-a „vânat” 11 ani pe Kylian Mbappe! Istoria celui mai aşteptat transfer pentru fanii echipei „blanco”

Real Madrid l-a „vânat” 11 ani pe Kylian Mbappe! Clubul madrilen a pus ochii pe atacantul francez pe când acesta avea numai 14 ani.

Mbappe evolua atunci la Monaco. A fost şi momentul în care Mbappe l-a cunoscut pe unul dintre idolii săi, Cristiano Ronaldo.

Celălalt idol din copilărie al lui Mbappe a fost Zinedine Zidane. “Dacă eşti băiat şi eşti francez, idolul tău e Zidane”, mărturisea Mbappe.

Reclamă

Real Madrid a încercat să îl transfere pe Kylian Mbappe şi când atacantul francez avea 18 ani. Madrilenii au făcut atunci o ofertă impresionantă pentru un tânăr de 18 ani, 130 de milioane de euro, dar Mbappe tot nu a ajuns la Real.

Mbappe a fost aproape de Real Madrid şi în vara anului trecut, dar în cele din urmă a decis să rămână la PSG.

Florentino Perez a reuşit, cu acest transfer, să îşi mai realizeze un vis. Superstarul naţionalei Franţei a refuzat „o ofertă de pe altă planetă” din partea lui PSG pentru a merge la Real Madrid. Presa nota în vara anului trecut că echipa din Ligue 1 i-a propus lui Mbappe un contract pe 10 ani, în care ar fi încasat un miliard de euro!

Cum va arăta Dream Team-ul lui Real Madrid, după transferul lui Kylian Mbappe! „Galaxie” de staruri pe Santiago Bernabeu

Spaniolii au dezvăluit cum va arăta Dream Team-ul lui Real Madrid, după transferul lui Kylian Mbappe. Starul francez va completa un prim 11 de vis, pe care îl va avea la dispoziţie Carlo Ancelotti, pentru sezonul următor.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost oficializat. Campionul mondial din 2018 va fi jucătorul trupei de pe Santiago Bernabeu pentru următoarele cinci sezoane.

Marca a construit un posibil prim 11 al lui Real Madrid, după anunţul sosirii lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. Spaniolii s-au întrebat ce sistem va folosi Carlo Ancelotti din sezonul viitor, acesta având mai multe opţiuni la îndemână.

În cazul în care va folosi sistemul de 4-4-2, Kylian Mbappe ar urma să facă pereche în atac cu Vinicius, iar în linia de mijloc vor evolua Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, iar Jude Bellingham va juca în spatele celor doi atacanţi.

Posibil prim 11 al lui Real Madrid (4-4-2)

Totodată, Kylian Mbappe ar putea să evolueze şi într-un sistem cu trei atacanţi, 4-3-3. Starul francez ar urma să fie folosit pe poziţia de vârf împins, iar în benzi vor evolua Vinicius şi Rodrygo.

Posibil prim 11 al lui Real Madrid (4-3-3)

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și