Închide meniul

Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe: „Devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2024, 15:14

Reclamă
Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe: „Devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece

Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe

Kylian Mbappe şi Vinicius Jr, în timpul unui meci - Profimedia Images

Un jurnalist francez de investigaţie a făcut dezvăluiri fără precedent despre Kylian Mbappe. Romain Molina susţine că starul lui Real Madrid are mari probleme psihice, dar şi cu alcoolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat pe canalul de Youtube Colinterview, Molina a anunţat şi că transferul la Real Madrid este deja regretat de oamenii din club, singurul care e fericit după venirea francezului fiind Florentino Perez.

Campionul mondial a fost asociat cu un viol, dar a revenit pe teren, în Celta Vigo – Real Madrid 1-2. Acesta a şi marcat primul gol al „galacticilor”, pe Balaidos.

Un jurnalist francez de investigaţie l-a făcut praf pe Kylian Mbappe

„De la transferul la Real Madrid, Kylian suferă psihic. Pare să fie instabil mental și devine dependent de alcool cu fiecare zi care trece. Regretă că l-au adus. Vă garantez asta. Am vorbit despre transferul lui cu persoane din club. Nu a fost deloc ceea ce se așteptau.

A fost un capriciu al lui Perez. Numai Perez l-a dorit. I-au plăcut întotdeauna jucătorii mari. Are și o relație filială cu el. Clubul este nemulțumit în primul rând de nivelul lui, care nu-i deloc cel așteptat, în vestiar nu e totul ok, dar asta nu-i neapărat vina lui Mbappe.

Reclamă
Reclamă

Cred că Real a comis o mare greșeală. El nu a făcut o pregătire corespunzătoare în presezon, a jucat instant, spre deosebire de Bellingham. Când vezi cum Mbappe arată fizic, la 25 de ani, este inexplicabil. Declinul fizic pe care-l înregistrează la 25 de ani – n-am văzut niciodată așa ceva”, a comentat Molina.

Jucătorul de 25 de ani cotat la 180 de milioane de euro a marcat 8 goluri în acest sezon pentru Real Madrid, trecându-şi în cont şi o pasă decisivă.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și