Închide meniul

Vinicius Junior şi-a prelungit contractul cu Real Madrid! Brazilianul are o clauză uriaşă de reziliere

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 17:59

Reclamă
Vinicius Junior şi-a prelungit contractul cu Real Madrid! Brazilianul are o clauză uriaşă de reziliere

Vinicius Junior şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Vinicius Junior, alături de Florentino Perez, după prelungirea contractului cu Real Madrid / Site Real Madrid

Vinicius Junior şi-a prelungit contractul cu Real Madrid! Adus pe Santiago Bernabeu în 2018, atunci când madrilenii au plătit 45 de milioane de euro pentru transferul său de la Flamengo, Vinicius Junior va fi jucătorul lui Real Madrid cel puţin până în 2027.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a semnat documentele încă din 2022, dar oficializarea prelungirii contractului a fost făcut abia acum. Florentino Perez s-a asigurat că Real Madrid nu îl va pierde pe Vinicius, care are o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Vinicius Junior şi-a prelungit contractul cu Real Madrid!

Vinicius Junior va continua pe Santiago Bernabeu cel puţin până în 2027. Real Madrid a anunţat că brazilianul a semnat prelungirea contractului, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit clauza de reziliere pe care acesta o va avea după noua înţelegere.

Pentru a se asigura că Vinicius nu va pleca prea curând din capitala Spaniei, Florentino Perez i-a pus o clauză de reziliere de un miliard de euro. Potrivit sursei citate anterior, preşedintele celor de la Real Madrid pregăteşte noi contracte şi pentru alţi jucători importanţi precum Fede Valverde, Eduardo Camavinga şi Rodrygo, care vor avea şi ei clauze de reziliere de un miliard de euro.

Reclamă

La doar 23 de ani, Vinicius este unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Real Madrid. El a marcat unicul gol al finalei UEFA Champions League din 2022 cu Liverpool, care a adus a 14-a cupă europeană a madrilenilor. În total, el a cucerit 9 trofee la Real Madrid. În cele 235 de meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid, Vinicius a marcat 63 de goluri şi a oferit 67 de pase decisive.

La Gala Balonului de Aur 2023, Vinicius Junior a încheiat pe locul 6 şi a primit Premiul Socrates pentru gesturi caritabile.

S-a aflat ce i-a spus Vinicius arbitrului din El Clasico: „Nu mă atinge!”

În prelungirile duelului de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Carlo Ancelotti l-a chemat pe Vinicius la marginea terenului, pentru a-l scoate din teren. Acesta nu s-a grăbit deloc să iasă din suprafața de joc, iar fanii catalani au reacționat imediat.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, arbitrul asistent i-a făcut semn starului brazilian să se grăbească, având în vedere că acesta trăgea, în mod clar, de timp, dat fiind faptul că scorul era de 2-1 în favoarea echipei sale.

Acest lucru l-a înfuriat pe atacant, care i-a transmis arbitrului următoarele cuvinte, potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com: „Nu mă atinge! Nu mă atinge! Ești nebun!”.

Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a intervenit rapid și l-a împins pe jucătorul echipei sale, pentru ca acest conflict cu oficialul partidei să nu escaladeze.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 16:43 SUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda LIVE VIDEO (17:20) în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu Vezi toate știrile
Citește și