Închide meniul

Xavi e „pe făraş” la FC Barcelona: „Nu e apreciat, se gândesc la un înlocuitor”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 ianuarie 2024, 10:43

Reclamă
Xavi e „pe făraş la FC Barcelona: „Nu e apreciat, se gândesc la un înlocuitor

Unionistas - Barcelona LIVE TEXT

Xavi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Xavi e „pe făraş” la FC Barcelona, susţine Gică Craioveanu, care a evoluat ani buni în Spania, la Villareal. Gică Craioveanu a declarat că are informaţii potrivit cărora conducerea Barcei se gândeşte să îl demită pe Xavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona e pe 4 în La Liga, la 7 puncte în spatele liderului Real Madrid. Girona, aflată pe 2, are şi ea acelaşi număr de puncte ca Real Madrid. Barca e la egalitate de puncte cu Bilbao, dar are un joc mai puţin disputat.

Xavi e „pe făraş” la FC Barcelona: „Nu e apreciat, se gândesc la un înlocuitor”

Barcelona dispută în această seară, de la ora 21:00, finala Supercupei Spaniei. Supercupa se desfăşoară, pentru primul an, în format Final Four. În timp ce Real Madrid a eliminat dramatic Atletico Madrid, cu 5-3 după prelungiri, Barca a învins-o cu 2-0 pe Osasuna.

Xavi mi se pare că a preluat o echipă prea mare într-un scurt timp. Am senzația că Barcelona e o căciulă deja prea mare pentru el, a ajuns și în cel mai greu moment din istoria Barcelonei, multe probleme financiare, multe probleme de lot, l-a pierdut pe Messi.

La Xavi se vrea titlul, se vrea ceva. Xavi nu e un antrenor apreciat în Spania, vă spun sincer, chiar se gândesc la un înlocuitor”, a declarat Gică Craioveanu, citat de digisport.ro.

Reclamă

FC Barcelona – Osasuna 2-0. Catalanii s-au calificat în finala Supercupei Spaniei, acolo unde vor întâlni Real Madrid

FC Barcelona – Osasuna 2-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Barcelona a obţinut calificarea în finala Supercupei, acolo unde va da de Real Madrid.

În cealaltă semifinală s-au întâlnit marile rivale Real Madrid și Atletico. După 3-3 în timpul regulamentar, echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în finală, după ce a marcat de 2 ori în prelungirile partidei. Duelul respectiv a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Barcelona: Pena – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Roberto, de Jong, Gundogan – Raphinha, Lewandowski, Torres

Reclamă 4 / 0/3

Osasuna: Herrera – Catena, Garcia, Cruz – Areso, Munoz, Oroz, Pena – Arnaiz, Gomez – Budimir

Xavi a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a

Xavi, tehnicianul echipei blaugrana, a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a.

Catalanii s-au impus la limită în duelul cu Barbastro, scor 3-2, din Cupa Regelui. După acest meci, FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale cupei, ce-i drept, cu mari emoții.

La finalul partidei din șaisprezecimile Cupei, Xavi nu s-a ferit de cuvinte și a recunoscut faptul că nu s-a așteptat ca formația pe care o pregătește să aibă probleme la meciul cu echipa din liga a 4-a. Totodată, tehnicianul echipei blaugrana a dezvăluit că jucătorii săi au dat totul pe teren, chiar dacă rezultatul înregistrat a fost unul surprinzător.

”Am suferit. Am avut o primă repriză foarte bună, dar apoi lucrurile au devenit complicate. Am controlat meciul, dar au fost probleme de concentrare. Noi ne facem viață grea prin greșeli. Meciul l-am tratat cu seriozitate și a fost dificil.

Cel mai important lucru este că ne-am calificat. Nu mă așteptam să marcheze. M-au surprins cum au jucat. Le-am făcut ”cadou” golurile. Au fost agresivi și în ultimul meci din Cupă, cu Almeria. Le doresc tot ce e mai bun”, a spus Xavi, citat de Marca.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și