Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 1-2. „Galacticii” au dat lovitura în prelungiri! Bellingham, „dublă” spectaculoasă în El Clasico

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 19:10

Reclamă
Barcelona – Real Madrid 1-2. „Galacticii au dat lovitura în prelungiri! Bellingham, „dublă spectaculoasă în El Clasico

Barcelona - Real Madrid 1-2

Jude Bellingham, în Barcelona - Real Madrid / Profimedia

Barcelona – Real Madrid 1-2. Cei doi granzi ai Spaniei s-au întâlnit sâmbătă în episodul 255 din El Clasico, într-o partidă din etapa cu numărul 11 din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a reuşit o „dublă” spectaculoasă în El Clasico. După ce catalanii au deschis scoul în minutul 6, prin Gundogan, „galacticii” au revenit în repriza secundă şi au punctat prin Jude Bellingham.

Barcelona – Real Madrid 1-2

Final! Barcelona – Real Madrid 1-2! „Galacticii” au obţinut o victorie dramatică în El Clasico! Jude Bellingham a făcut show pentru madrileni, şi i-a adus victoria lui Carlo Ancelotti în prelungiri.

Min. 90+2: Barcelona – Real Madrid 1-2! Jude Bellingham a reuşit „dubla”! Englezul a punctat cu o reluare din faţa porţii, după ce a primit o pasă perfectă de la Luka Modric.

Min. 68: Barcelona – Real Madrid 1-1! Jude Bellingham a reuşit să egaleze cu un gol superb! Mijlocaşul englez a şutat imparabil, din afara careului, şi a restabilit egalitatea.

Reclamă

Min. 51: Ocazie Barcelona! Lovitura de cap a lui Martinez a lovit bara laterală a porţii lui Kepa! Portarul „galacticilor” a respins în corner execuţia ulterioară a lui Araujo.

Min. 16: Ocazie Barcelona! Lopez a şutat puternic din interiorul careului, iar balonul a lovit bara laterală a porţii lui Kepa.

Min. 6: Barcelona – Real Madrid 1-0! Ilkay Gundogan a deschis scorul, după o gafă în apărarea „galacticilor”. David Alaba a încercat să-l deposedeze pe mijlocaşul german, însă a gafat, iar acesta a înscris fără emoţii în poarta lui Kepa.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

FC Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Christensen, Iñigo Martínez, Balde – Gündogan, Gavi, Cancelo – Fermín, F. Torres, J. Félix.

Rezerve: Alonso, Astralaga, Casado, Cubarsi, Fort, Guiu, Kounde, Lewandowski, Pena, Raphinha, Romeu, Yamal

Antrenor: Xavi Hernandez

Real Madrid: Kepa – Carvajal, Alaba, Rudiger, Mendy – Valverde, Kroos, Tchouameni – Rodrygo, Vinicius, Bellingham.

Rezerve: Camavinga, Diaz, Fernandez, Garcia, Joselu, Lucas, Lunin, Modric, Pineiro del Alamo

Reclamă

Antrenor: Carlo Ancelotti.

Barcelona şi Real Madrid vor juca sâmbătă pentru a 255-a oară în El Clasico. Formaţia de pe Santiago Bernabeu conduce întâlnirile directe oficiale cu 102-100, în timp ce alte 52 de partide s-au încheiat la egalitate.

Înaintea acestui meci, Xavi a avut mari probleme cu accidentările, mai mulţi jucători de top fiind indisponibili pentru ultimele partide. Cu toate acestea, antrenorul catalanilor a primit veşti bune şi i-a avut la antrenamentul de vineri pe Robert Lewandowski, Raphinha, Frenkie de Jong, Jules Kounde şi Pedri. Rămâne de văzut însă dacă aceştia s-au recuperat complet şi dacă Xavi va forţa introducerea lor.

Jude Bellingham, la primul meci oficial în El Clasico

De partea cealaltă, Real Madrid nu se va putea baza pe Thibaut Courtois şi Eder Militao, jucători accidentaţi încă din debutul sezonului şi care vor lipsi o perioadă lungă de timp. De asemenea, sunt şanse mici ca Ancelotti să îi poată folosi pe Dani Ceballos şi Arda Guler în meciul de sâmbătă.

Jude Bellingham, starul lui Real Madrid de 20 de ani transferat în această vară de la Borussia Dortmund, a făcut furori în debutul sezonului. Englezul a evoluat în 12 meciuri în toate competiţiile şi a reuşit să înscrie deja 11 goluri şi să ofere 3 pase decisive. Aflat la primul El Clasico oficial, fanii lui Real Madrid aşteaptă o nouă prestaţie la înălţime din partea englezului.

Episodul cu numărul 255 din El Clasico va fi arbitrat de Gil Manzano. În vârstă de 39 de ani, Manzano se va afla pentru a treia oară la „centrul” unui meci dintre Barcelona şi Real Madrid. El va fi ajutat la cele două tuşe de Angel Nevado Rodriguez și Javier Nicolas Martinez, în timp ce al patrulea oficial va fi Manuel Garcia Gomez.

Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona! Lewandowski ar putea juca împotriva lui Real Madrid

Tehnicianul de la FC Barcelona a dezvăluit că Robert Lewandowski se simte bine înaintea partidei de mâine. Astfel, atacantul din Polonia ar putea juca în partida cu formația din capitala Spaniei.

Totuși, Xavi a menționat faptul că nu dorește să dezvăluie „primul 11” al Barcelonei și a menționat faptul că echipa de start va putea fi văzută abia mâine, înainte de startul partidei.

„Lewandowski este bine, se simte bine. Dar nu voi dezvălui echipa de start, nici nu voi da indicii. Totuși, el este bine, mâine voi decide echipa de start.

Dacă atât Robert cât și De Jong se vor fi apți 100%, atunci nu văd motivul pentru care nu ar juca. În momentul de față toată lumea se simte bine, toți vor să joace împotriva lui Real Madrid. Totuși, staff-ul și echipa medicală nu doresc să forțeze nimic. Toți jucătorii vor să fie pe teren, dar vom stabili mai multe mâine”, a spus Xavi, înainte de „El Clasico”, citat de mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și