Închide meniul

Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid! Antrenorul francez îi poate lua locul lui Carlo Ancelotti

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 12:43

Reclamă
Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid! Antrenorul francez îi poate lua locul lui Carlo Ancelotti

Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid

Zinedine Zidane/ Profimedia

Zinedine Zidane este gata să revină la Real Madrid. Antrenorul francez i-ar putea lua locul lui Carlo Ancelotti, însă nu din sezonul viitor, ci din 2024, atunci când tehnicianul italian este aşteptat să preia naţionala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane este liber de contract din vara lui 2021, atunci când se despărţea de Real Madrid.

Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid

Florentino Perez şi-a făcut planul, în cazul în care Real Madrid va rămâne fără antrenor. Preşedintele „galacticilor” vrea să-l readucă pe Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu.

Presa din Spania anunţă că „Zizou” ar putea prelua o funcţie în conducerea clubului. Mai exact fostul internaţional francez ar putea deveni consilierul preşedintelui de la Real Madrid.

Florentino Perez ia în calcul, de asemenea, şi faptul că Zinedine Zidane l-ar putea înlocui pe Carlo Ancelotti, pe banca lui Real Madrid, din sezonul 2024-2025.

Reclamă

Se pare că propunerea îl încântă pe „Zizou”, care pentru moment nu vrea să revină pe banca unei echipe, din postura de antrenor.

Zinedine Zidane a scris istorie la Real Madrid, reuşind să cucerească alături de trupa de pe Santiago Bernabeu trei trofee consuctive în UEFA Champions League, în 2016, 2017 şi 2018. La acestea se mai adaugău şi două titluri în La Liga, şi două Cupe ale Spaniei.

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro

Zinedine Zidane a refuzat o ofertă de 150 de milioane de euro. Arabii de la Al Nassr i-au pus pe masă un contract de nerefuzat, dar Zidane tot a spus pas.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit footmercato.net, Zinedine Zidane ar fi încasat această sumă dacă semna pe două sezoane cu Al Nassr. Salariul ar fi fost de 75 de milioane de euro pe sezon.

Chiar Cristiano Ronaldo se pare că insistase pentru aducerea lui Zinedine Zidane la Al Nassr. CR7 are o relaţie extrem de bună cu „Zizou”, după ce a fost antrenat de tehnicianul francez la Real Madrid.

Presa din Franţa anunţa în urmă cu ceva timp că Zinedine Zidane şi-ar dori să o antreneze pe Juventus, echipă la care a evoluat de-a lungul carierei sale.

„Prioritatea lui este Juventus. Antrenorul francez, care s-a bucurat până acum de familie și de postura de tânăr bunic, nu și-a pierdut gustul de a antrena.

Dorința lui clară este de a găsi echipă în pauza dintre sezoane. Cluburile care i-ar putea atrage atenția se numără pe degetele unei mâini, din diferite motive. În particular, unul îl interesează și reprezintă o instituție pe care o și cunoaște foarte bine: Juventus Torino”, a scris publicaţia franceză despre Zinedine Zidane.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și