Închide meniul

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj! Oficialii din Gruia au făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 20:18

Reclamă
Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj! Oficialii din Gruia au făcut anunțul

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj

Mihai Bordeianu, într-un meci jucat pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj! Oficialii formației din Gruia au făcut astăzi anunțul. Mijlocașul a fost unul dintre oamenii de bază ai clujenilor, în mandatul lui Dan Petrescu. Totuși, odată cu venirea lui Andrea Mandorlini, se pare că acesta nu mai intra în planurile formației din Ardeal și, astfel, contractul acestuia a fost reziliat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, noul antrenor al formației, Andrea Mandorlini, începe să își modeleze lotul după bunul plac. Astfel, prima plecare din lotul clujenilor este cea a lui Mihai Bordeianu. Cel mai probabil, tehnicianul italian dorește să facă loc în echipă, pentru a efectua alte mutări.

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR Cluj! Fotbalistul era om de bază în mandatul lui Dan Petrescu

Mihai Bordeianu se desparte de CFR Cluj, după două sezoane de la revenirea în Gruia. Acesta s-a întors la CFR după ce nu s-a impus la Al-Qadsiah. În trecut, mijlocașul a mai jucat la CFR, în perioada ianuarie 2018 – octombrie 2020. În momentul de față, fotbalistul de 31 de ani este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 750.000 de euro.

Pe parcursul carierei, Bordeianu a mai evoluat pentru: Ceahlăul Piatra-Neamț, FC Botoșani, FCM Dorohoi, CFR Cluj și Al-Qadsiah.

Mulțumim, Mihai Bordeianu!

Reclamă

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și jucătorul Mihai Bordeianu au ajuns la un acord de încetare a contractului. În cele 5 sezoane jucate la CFR Cluj, Bordeianu a bifat 159 de meciuri, reușind să marcheze 4 goluri și să fie autorul a 10 pase decisive.

Pe această cale ii mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul echipei noastre și îi urăm multă baftă în carieră!”, este comunicatul postat de oficialii de la CFR Cluj.

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini a declarat că multe lucruri s-au schimbat, de când el a părăsit România. Tehnicianul italian susţine că Liga 1 a devenit mai puternică, fiind multe echipe care se luptă pentru primele locuri din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Mandorlini a declarat că se gândeşte deja la ce transferuri să facă la CFR Cluj, după ce a devenit oficial antrenorul echipei.

„Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba. Știu că sunt echipe bune in campionat, Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu.

Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian. Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa”, a declarat Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și