Închide meniul

A apărut echipa etapei 21 din Liga 1! Elias Charalambous, antrenorul ultimei runde din acest an

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 14:25

Reclamă
A apărut echipa etapei 21 din Liga 1! Elias Charalambous, antrenorul ultimei runde din acest an

A apărut echipa etapei 21 din Liga 1

Jucătorii in meciul dintre Poli Iași și FCSB / Hepta

A apărut echipa etapei 21 din Liga 1! Este lista completă a jucătorilor care au impresionat în ultima rundă din campionat, din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final de an, FCSB este liderul primei divizii, cu 44 de puncte. „Roș-albaștrii” au avut un parcurs de senzație în aceste etape și sunt la 8 puncte de locul 2, care este ocupat de CFR Cluj. În ultima etapă au învins-o pe Poli Iași cu 3-1, iar astfel au dat 2 jucători în echipa etapei.

A apărut echipa etapei 21 din Liga 1. CFR Cluj, clubul cu cei mai buni jucători în formația ideală

Din cadrul acestei echipe ideale fac parte 3 jucători de la CFR Cluj, 2 jucători de la FCSB și FC Botoșani și FCU Craiova, și câte un jucător de la Sepsi și Universitatea Craiova.

„Feroviarii” lui Andrea Mandorlini au dat cel mai mulți jucători în echipa etapei, având în vedere faptul că au învins-o pe marea rivală U Cluj cu scorul de 4-0, după un meci excelent făcut de clubul din Gruia.

FCSB a învins și ea cu 3-1, în timp ce FC Botoșani și-a obținut prima victorie a anului, scor 2-0, cu Oțelul Galați.

Reclamă

FCU Craiova a câștigat duelul cu Petrolul Ploiești, scor 2-0 și a dat doi jucători, în timp ce formațiile care au dat câte un jucător, Sepsi și Universitatea Craiova au obținut rezultate de egalitate.

De asemenea, tehnicianul etapei a fost numit Elias Charalambous, antrenorul „cu acte” de la FCSB.

Iată echipa etapei cu numărul 21:

Reclamă 4 / 0/3

Echipa etapei 21: Gurău – Oteliță, Șeroni, Kresic, Bancu – Muhar, Achim, Florescu – Băluță, Otele, Coman

Echipa Etapei 21 / Instagram
Echipa Etapei 21 / Instagram

Rezultatele înregistrate în etapa cu numărul 21:

  • FCU Craiova – FC Petrolul Ploieşti 2 – 0
  • Poli Iaşi – FCSB 1 – 3
  • UTA Arad – Universitatea Craiova 2 – 2
  • Farul Constanţa – Rapid 0 – 0
  • FC Hermannstadt – Sepsi OSK  1 – 1
  • CFR Cluj – U Cluj 4 – 0
  • Oţelul Galaţi – FC Botoşani 0 – 2
  • Dinamo – FC Voluntari 1 – 0

Capitolul la care Farul lui Gică Hagi nu are rivală în Liga 1

Farul conduce detaşat în clasamentul cifrelor jucătorilor U21. Gică Hagi a utilizat nu mai puţin de 12 jucători eligibili pentru regula U21, în cele 21 de etape disputate din acest sezon de Liga 1.

De asemenea, campioana este pe primul loc şi în topul care cuprinde echipele cu cele mai multe goluri marcate de jucători U21. Şapte reuşite ale Farului din acest sezon au fost semnate de jucători U21.

Petrolul şi Dinamo sunt următoarele două echipe, în ceea ce priveşte numărul de jucători U21 folosiţi în primele 21 de etape disputate. Cele două echipe au folosit câte şase jucători, la jumătate de cât a folosit în total Gică Hagi la Farul.

Echipele de pe primele două locuri din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj, nu apar în analizele publicate de FRF, semn că acestea au folosit foarte puţini jucători tineri în prima parte a sezonului din Liga 1.

Cluburile cu cei mai mulți jucători U21 folosiți:

Reclamă

Echipele cu cele mai multe goluri U21:

De asemenea, este de remarcat că jucătorul U21 cu cele mai multe goluri marcate în primele 21 de etape este Ianis Stoica. Atacantul împrumutat de FCSB la U Cluj a marcat de cinci ori, în timp ce Louis Munteanu şi Vladislav Blănuţă, de la Farul, respectiv FCU Craiova, au înscris de câte patru ori.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și