Închide meniul

A doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League! Gică Hagi face „revoluţie”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 18:48

Reclamă
A doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League! Gică Hagi face „revoluţie

A doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

S-a aflat care este a doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League. Nicolae Carnat s-a despărţit de formaţia campioană, şi va evolua în restul sezonului la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a renunţat la doi jucători, după înfrângerea ruşinoasă suferită cu HJK Helsinki. Înainte de plecarea lui Nicolae Carnat, constănţenii au anunţat şi despărţirea de Fabio Vianna.

A doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League

Farul a anunţat prin intermediul site-ului oficial plecarea lui Nicolae Carnat. Atacantul a fost transferat în această vară de Gică Hagi, însă după doar două luni petrecute la formaţia campioană, „Regele” a renunţat la serviciile atacantului de 25 de ani.

Carnat a ajuns la o înţelegere cu Voluntari, şi va evolua la formaţia ilfoveană în această vară.

„Începând de astăzi, atacantul Nicolae Carnat nu mai este jucătorul echipei noastre.

Reclamă

Farul Constanța a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru transferul atacantului sosit în această vară și care în cinci partide în tricoul alb-albastru a reușit un gol.

Mult succes în carieră, Nicu!”, au anunţat oficialii de la Farul, prin intermediul site-ului oficial.

Nicolae Carnat a bifat cinci meciuri la Farul, în acest start de sezon. Atacantul a reuşit să marcheze şi un gol, în duelul pierdut cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League. Tehnicianul campioanei României a renunțat deja la primul jucător, la doar o zi după ce „marinarii” au fost eliminați din play-off-ul competiției europene.

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, despărțirea de Fabio Vianna. Jucătorul a ajuns la malul mării chiar în această perioadă de mercato și a apucat să joace doar 4 partide în tricoul „marinarilor”.

„Mult succes, Fabio! Farul și ETO Gyor au ajuns la un acord privind transferul portughezului Fabio Vianna la formația din Ungaria!”, a fost mesajul postat de oficialii campioanei, pe pagina de Facebook a clubului.

La noua echipă, ETO Gyor, fundașul stânga va fi coleg cu alți 4 jucători din România. Este vorba despre: Eduard Pap, Mark Kovacs, Paul Anton și Claudiu Bumba.

Fabio Vianna a ajuns în luna iulie la Farul, de la FC Argeș, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a, la finalul sezonului trecut. În cariera sa a mai jucat pentru: grupele de juniori de la Benfica, Chaves și Braga, pentru Coimbra și FC Argeș. În prezent portughezul este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și