Închide meniul

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League. Primul jucător plecat de la campioană

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2023, 18:16

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League. Primul jucător plecat de la campioană

Voluntari - Farul 2-0, în grupele Cupei României

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League. Tehnicianul campioanei României a renunțat deja la primul jucător, la doar o zi după ce „marinarii” au fost eliminați din play-off-ul competiției europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța a fost eliminată din play-off-ul Conference League de către cei de la HJK Helsinki. Campioana României a pierdut „dubla” cu finlandezii cu scorul de 2-3, la general.

Gică Hagi a început curățenia la Farul, după eliminarea din Conference League. Fabio Vianna a plecat după doar 4 meciuri

Oficialii celor de la Farul Constanța au anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, despărțirea de Fabio Vianna. Jucătorul a ajuns la malul mării chiar în această perioadă de mercato și a apucat să joace doar 4 partide în tricoul „marinarilor”.

„Mult succes, Fabio! Farul și ETO Gyor au ajuns la un acord privind transferul portughezului Fabio Vianna la formația din Ungaria!”, a fost mesajul postat de oficialii campioanei, pe pagina de Facebook a clubului.

Reclamă

La noua echipă, ETO Gyor, fundașul stânga va fi coleg cu alți 4 jucători din România. Este vorba despre: Eduard Pap, Mark Kovacs, Paul Anton și Claudiu Bumba.

De asemenea, campioana României l-a cedat, chiar înainte de meciul cu HJK Helsinki și pe Doukoure, la U Cluj. Aceste plecări vin după ce, în urmă cu ceva timp, Gică Hagi declara: „Suntem cam mulți în vestiar”.

Fabio Vianna a ajuns în luna iulie la Farul, de la FC Argeș, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a, la finalul sezonului trecut. În cariera sa a mai jucat pentru: grupele de juniori de la Benfica, Chaves și Braga, pentru Coimbra și FC Argeș. În prezent portughezul este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League. Lupu crede că Farul a avut o prestaţie extrem de slabă înainte şi că nu puea să bată nici echipa a doua a celor de la HJK Helsinki.

“Noi când jucam cu nordicii ne gândeam câte le dăm, nu dacă ne calificăm sau nu. Într-adevăr o seară tristă pentru fotbalul românesc. Mie sincer îmi pare rău pentru că la un moment dat, după victoria de acasă a Farului, după ce au revenit de la 1-0, am crezut că vor reuși să se califice.

Dar am văzut o echipă aseară care nu bat nici juniorii, sau Under 21 ne bătea aseară, la cum a jucat Farul. Contează foarte mult și jucătorii, cum sunt, mentalitatea lor. Când jucăm cu Craiova, cu Botoșani e diferit. Aici mai mergi cu avionul, te plimbi așa cu avionul, mai e o presiune în plus”, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și