Închide meniul

„A fost blat?”. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după Farul – Rapid 7-2: „Diferenţă colosală, abisală!”

Publicat: 7 mai 2023, 0:33

Reclamă
„A fost blat?. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica, după Farul – Rapid 7-2: „Diferenţă colosală, abisală!

"A fost blat?". Reacţia imediată a lui Mihai Stoica după Farul - Rapid 7-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

„A fost blat?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Mihai Stoica după meciul Farul – Rapid, scor 7-2, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Managerul general de la FCSB a avut prima reacţie după cea mai drastică înfrângere suferită de echipa din Giuleşti din ultimele trei decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Adi Mutu au primit goluri pe bandă rulantă şi au apărut zvonuri că ar fi putut exista jocuri de culise. Suspiciunile le-au aparţinut fanilor de la FCSB. Mihai Stoica le-a comentat şi s-a ferit să le comenteze pentru a nu-l jigni pe Gică Hagi.

„A fost blat?”. Reacţia imediată a lui Mihai Stoica după Farul – Rapid 7-2

Spuneam înainte că văd o diferenţă între echipe, între cum joacă Farul pe teren propriu şi cum joacă Rapid în deplasare. 7 Up! Diferenţă colosală, abisală.

Eu am văzut o diferenţă de atitudine, unii au jucat foarte tare, agresiv. Aici meciul a început de la 1-0. Mai rar să vezi că Rapid ia gol la prima fază a meciului. Nu vreau să fiu greşit înţeles, doar că s-au prezentat soft.

(n.r. – A fost blat?) Aş jigni echipa care a câştigat de maniera asta. Prefer să nu comentez astfel de idei, pentru că nu ştiu, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului. Farul a avut un adversar la îndemână. Rapid a arătat ca o echipă pentru care s-a terminat sezonul şi s-a dus doar să se prezinte„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro, după Farul – Rapid 7-2.

Reclamă

Denis Alibec a deschis scorul din penalty, în minutul 3. Imediat s-a făcut remarcat şi Tudor Băluţă, cel care a reuşit o „dublă” (23, 27). Farul a rezolvat soarta meciului la ultimul minut al primei reprize, când a înscris din nou şi Alibec. A fost show după pauză. Cristian Săpunaru a redus din diferenţă (61), după care Alibec a reuşit hat-trick-ul (61). Louis Munteanu a marcat de două ori în 2 minute (75, 77). Rezultatul final l-a stabilit Dugandzic, din penalty, în minutul 86.

Acest rezultat a ajutat-o pe Farul să se distanţeze la şase puncte de Farul. Roş-albaştrii sunt obligaţi să o învingă pe Sepsi luni, de la ora 21:00, în meciul care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul actualizat în Liga 1

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 40 de puncte
3. CFR Cluj – 38 de puncte
4. Universitatea Craiova – 35 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

De pe 3 mai 1989 nu a mai primit Rapid cel puţin şapte goluri. Atunci giuleştenii pierdeau cu 2-8 meciul cu rivala Steaua, la care Gică Hagi era pe teren.

Meciurile rămase de jucat pentru echipa lui Gică Hagi în play-off-ul Ligii 1:

Universitatea Craiova – Farul
Farul – FCSB
CFR Cluj – Farul

Constănţenii au pus o presiune uriaşă pe urmăritoarele FCSB şi CFR Cluj. Dacă ambele se încurcă în această etapă, Farul ar putea deveni campioană încă de runda viitoare, când FCSB şi CFR Cluj joacă între ele.

Farul este favorizaţă în cazul în care cele termină play-off-ul la egalitate de puncte cu FCSB. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Adi Mutu, primele explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2

Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 a fost penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, le-am mai făcut şi cadouri. A fost o seară de coşmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie în orgoliu. Prea multe nu avem de spus, mai mult decât arată tabela.

Reclamă

Au fost şi greşeli personale. Le-a şi ieşit tot, le-am făcut şi noi cadouri. Nu am reuşit să oprim iureşul lor. Prea multe acum nu sunt de spus, nimănui nu îi convine. Suntem toţi foarte supăraţi de rezultat. O să analizăm mâine. Într-adevăr nu ne convine rezultatul, dar sunt aceiaşi jucători care au câştigat cu FCSB şi CFR Cluj.

Eu nu caut scuze. Putem să spunem multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, ne loveşte în orgoliu. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Se întâmplă, s-au întâmplat şi la case mai mari. E seara aia de coşmar în care pe lângă că nu intră mingea în poartă, dar mai şi primeşti.

Sunt seri în care câştigi şi sunt seri în care înveţi. Nu avem ce face. E greu de digerat această victorie şi ne-a zguduit orgoliul. Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici şi chiar ne-au încurajat la sfârşitul meciului. Ne simţim datori„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și