Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 4-0! „Câinii”, umiliți în derby! Echipa lui Adrian Mutu, la 7 puncte de liderul FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 21:51

CFR Cluj – Dinamo 4-0! Câinii”, umiliți în derby! Echipa lui Adrian Mutu, la 7 puncte de liderul FCSB

CFR Cluj - Dinamo 0-0

Jucătorii de la CFR Cluj / Profimedia

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără goluri marcate, ardelenii s-au deslănțuit în partea secundă. Elevii lui Adrian Mutu au marcat de 4 ori în doar 30 de minute (Bîrligea – min. 52, Muhar – min. 68, Otele – min. 79, 82) și au făcut spectacol! După acest meci, Dinamo a rămas penultima în Liga 1, cu 22 de puncte. De cealaltă parte, CFR Cluj este pe locul 2, cu 48 de puncte, la egalitate cu Rapid și la 7 puncte de liderul FCSB.

CFR Cluj – Dinamo 4-0

Min. 82: CFR Cluj – Dinamo 4-0! Otele a reușit „dubla”! A avut o execuție calmă, din interioul careului.

Min 79. CFR Cluj – Dinamo 3-0! Michael a trimis balonul în careu, iar Otele a împins, fără probleme, balonul în poartă.

Min. 74: Ocazie pentru CFR Cluj! Otele a intrat în careu, dar a trimis mingea departe de poarta lui Golubovic.

Reclamă

Min. 68: CFR Cluj – Dinamo 2-0! Muhar a mărit avantajul gazdelor! Jucătorul lui Adrian Mutu a înscris printr-o lovitură de cap, după un corner bătut de Ciprian Deac!

Min. 64: Ocazie pentru Dinamo! Bani a trimis o centrare, din lovitură liberă, în careu. Mingea a fost deviată, dar a trecut pe lângă poarta lui Sava.

Min. 52: CFR Cluj – Dinamo 1-0! Bîrligea a deschis scorul, după un atac de senzație. A pimit pasa de la Tachtsidis și, dintre mai mulți adversari, l-a învins pe Golubovic cu un șut simplu.

Reclamă 4 / 0/3

Min, 46: A început a doua repriză!

Min 45+1: Pauză!

Min. 44: Ratare incredibilă pentru CFR Cluj! Tachtsidis a controlat excelent balonul și l-a trimis în fața porții, însă niciun jucător nu a reușit să marcheze, cu poarta goală!

Min 40: Ocazie pentru CFR Cluj! Jucătorii lui Adrian Mutu au făcut un joc de pase în interiorul careului, însă Otele nu a reușit să marcheze.

Min. 22: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea a trimis o centrare periculoasă în fața porții, însă balonul a fost respins de Velkovski, în corner. Ciprian Deac a bătut lovitura de la colț, însă mingea nu a ajuns la niciun coechipier.

Min. 13: Ocazie pentru Dinamo! Pavicic a trimis un șut din interiorul careului, dar Sava a prins mingea fără probleme.

Min. 12: Ocazie pentru Dinamo! Șutul lui Bordușanu a fost blocat.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

CFR Cluj (4-3-3): R. Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Abeid, M. Ilie, Aussi, Filip, Fica, Avounou, Serebe, Michael

Antrenor: Adrian Mutu

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Ilic, Abdallah, Goncalo

Rezerve: Railean, Began, Selmani, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Costin

Antrenor: Zeljko Kopic

CFR Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. Echipele probabile

CFR Cluj (4-3-3): R. Sava – Cr. Manea, Boben, M. Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele

ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Selmani, Abdallah

ANTRENOR: Zeljko Kopic

Dinamo va avea parte de o galerie masivă în Gruia. Alb-roşiii vor fi susţinuţi şi de ultraşii lui U Cluj, cu care sunt „înfrăţiţi”. Cu o seară înaintea derby-ului, aproximativ 100 de fani s-au adunat în faţa hotelului la care sunt cazaţi „câinii”. Aceştia au creat o atmosferă incendiară, după ce au aprins torţe şi fumigene, şi au cântat mai multe cântece de galerie.

Jucătorii lui Zeljko Kopic nu au rămas indiferenţi, şi au coborât din camerele lor de hotel pentru a lua parte la show-ul oferit de fanii. Aceştia au stat pe vorbă cu suporterii, după ce pe parcursul zilei au luat parte şi la o sesiune de autografe.

Dinamo se va bucura de susţinerea fanilor şi în timpul meciului cu CFR Cluj. Clujenii le-au pus la dispoziţie „câinilor” 900 de bilete în peluză, iar toate acestea au fost vândute pentru duelul „de foc” cu formaţia lui Adrian Mutu. De asemenea, suporterii din peluza Cătălin Hîldan au anunţat că fanii lui Dinamo vor putea cumpăra bilete şi în sectoarele complementare peluzei.

CFR Cluj este pe podium în Liga 1 şi o despart 10 puncte de liderul FCSB. Dinamo este pe penultimul loc, cu 22 de puncte.

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti

Mutu se aşteaptă la o reacţie civilizată din partea fanilor dinamovişti, la derby-ul din Gruia. Mai mult, antrenorul de la CFR Cluj a spus că vrea ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, deşi vrea să o bată ca să nu piardă contactul cu Rapid.

Nu ar avea de ce să mă primească în altfel decât bine (n.r. fanii lui Dinamo). Am fost la Dinamo, am câștigat cu Dinamo. M-aș bucura pentru ei să se salveze de la retrogradare. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, dar de o Dinamo puternică pentru a anima și mai mult fotbalul nostru.

Mă bucur că au revenit în Liga 1. Dinamo are o forță colectivă. Sunt jucători care pot face diferența în față, de aceea trebuie să fim foarte atenți. Întotdeauna când am jucat contra lui Dinamo a fost un meci special și așa va fi și mâine-seară. Asta nu schimbă cu nimic. Sunt profesionist și îmi fac treaba. Sper să câștig.

Există întotdeauna presiunea rezultatului. Trebuie să ținem aproape de FCSB și Rapid. De aceea avem această presiune a rezultatului. Contează și jocul rezultatelor. Cu cât distanța este mai mică, atunci când intri în play-off șansele cresc.

Era o distanță considerabilă între noi și FCSB. Ei și Rapid au primele șanse fiind primii în clasament”, a spus Mutu înaintea meciului cu Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și