Închide meniul

A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 9:48

Reclamă
A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial

A venit nota de plată după FCSB - Rapid 2-2

Scenografia celor de la FCSB, de la derby-ul cu Rapid / AS.ro

A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Clubul lui Gigi Becali nu a scăpat de amenzi după marele derby de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 45.000 de fani au fost în tribune la egalul din etapa a 5-a a playoff-ului. După această partidă, Jandarmeria a anunțat și suma totală a amenzilor date.

A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2

Forțele de ordine au dat amenzi pentru violențe și utilizarea de materiale pirotehnice la derby-ul FCSB – Rapid.

În total, suporterii au primit amenzi în valoare totală de 21.650 lei, în timp ce FCSB trebuie să plătească suma de 10.000 de lei. Totodată, și firma de pază de pe Arena Națională a fost amendată cu 5.000.

De asemenea, Jandarmeria a anunțat că 8 suporteri au fost interziși pe stadioane între 6 luni și un an.

Reclamă

”Au fost constatate și întocmite patru acte de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate, astfel:
– două acte de sesizare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare;
– două acte de sesizare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.
au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.650 de lei, astfel:
– 13 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;
– 13 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare.
au fost aplicate 8 sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la competițiile sportive pe o perioadă de 6 luni sau un an”, a fost anunțul Jandarmeriei.

Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2

Bogdan Lobonț a venit cu un verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2. Tehnicianul giuleștenilor a oferit o serie de declarații, după partida de pe Arena Națională.

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, sâmbătă seara, în conferinţa de presă de la finalul derby-ului cu FCSB, că formaţia sa putea să câştige la fel de bine cum putea să şi piardă.

Reclamă 4 / 0/3

„Puteam să câştigăm la fel de bine cum puteam să şi pierdem în această seară. Băieţii au făcut un efort fantastic. Suntem mulţumiţi de efortul depus, au dat maximum, dar sunt convins totuşi că pot arăta mult mai mult decât au arătat în această seară din punct de vedere fizic, tactic, tehnic. Unde trebuie să lucrăm mult mai mult este la sensul de apartenenţă la ceea ce înseamnă Rapid. Acolo trebuie să lucrăm foarte mult. Pentru că toţi cei care sunt la acest club trebuie să înţeleagă ce înseamnă Rapid. La egal, debutul nu poate să fie nici cu dreptul, nici cu stângul, e cu două picioare. E un debut, îl iau aşa cum e”, a afirmat Lobonţ, aflat la primul meci la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene, potrivit agerpres.ro.

Mijlocaşul Jakub Hromada, accidentat în minutul 50 al întâlnirii, are umărul dislocat, a dezvăluit antrenorul

„Din păcate, pe Jakub cred că l-am pierdut pentru o perioadă… deocamdată nu ştiu cât. El acum e la Spitalul Militar. I-a sărit umărul din ce am văzut pe teren. Este o pierdere destul de mare pentru noi pentru că el e un jucător care ne dă echilibru”, a menţionat tehnicianul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și