Închide meniul

„Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 9:37

Reclamă
„Nu are rost să ne ascundem după deget Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2

Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB - Rapid 2-2

Bogdan Lobonţ / Hepta

Bogdan Lobonț a venit cu un verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2. Tehnicianul giuleștenilor a oferit o serie de declarații, după partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, sâmbătă seara, în conferinţa de presă de la finalul derby-ului cu FCSB, că formaţia sa putea să câştige la fel de bine cum putea să şi piardă.

Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2

„Puteam să câştigăm la fel de bine cum puteam să şi pierdem în această seară. Băieţii au făcut un efort fantastic. Suntem mulţumiţi de efortul depus, au dat maximum, dar sunt convins totuşi că pot arăta mult mai mult decât au arătat în această seară din punct de vedere fizic, tactic, tehnic. Unde trebuie să lucrăm mult mai mult este la sensul de apartenenţă la ceea ce înseamnă Rapid. Acolo trebuie să lucrăm foarte mult. Pentru că toţi cei care sunt la acest club trebuie să înţeleagă ce înseamnă Rapid. La egal, debutul nu poate să fie nici cu dreptul, nici cu stângul, e cu două picioare. E un debut, îl iau aşa cum e”, a afirmat Lobonţ, aflat la primul meci la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene, potrivit agerpres.ro.

Mijlocaşul Jakub Hromada, accidentat în minutul 50 al întâlnirii, are umărul dislocat, a dezvăluit antrenorul

„Din păcate, pe Jakub cred că l-am pierdut pentru o perioadă… deocamdată nu ştiu cât. El acum e la Spitalul Militar. I-a sărit umărul din ce am văzut pe teren. Este o pierdere destul de mare pentru noi pentru că el e un jucător care ne dă echilibru”, a menţionat tehnicianul.

Reclamă

În opinia lui Lobonţ, FCSB este ca şi campioană, iar lupta pentru cupele europene este una foarte strânsă.

„Celor de la FCSB le mai lipseşte un meci sau două pentru a fi campioni. Îi mai poate ajunge cineva? Matematic, da, dar e un procent foarte mic. Pentru că ei dacă nu câştigă etapa următoare, câştigă în cealaltă şi… nu are rost să ne ascundem după deget. FCSB a fost o echipă constantă. E strânsă lupta pentru cupele europene. E CFR, e Craiova, e Farul, suntem noi, e Sepsi… deci e foarte strânsă”, a adăugat Bogdan Lobonţ.

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!

În cadrul acestui duel, Rapid a avut un gol anulat în mod controversat și nu a primit penalty la o fază la care doi jucători au căzut în careu.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, la golul marcat de Alex Băluță, mingea părea să fi ieșit din suprafața de joc, la centrarea lui Darius Olaru. Cristi Săpunaru a spus că a fost lângă acea fază și că a văzut mingea în afara terenului.

„Nu voi comenta arbitrajul, nu e stilul meu. Totuși, la golul lui Băluță am văzut că mingea e afară, dar VAR-ul în România lasă de dorit, e penibil! mai bine jucăm fără VAR.

E penibil, penibil penibil! Nici nu avem suficiente camere! Mă rog, nu mai vreau să spun nimic despre arbitraj”, a spus Cristi Săpunaru, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și