Închide meniul

A venit răspunsul lui Gică Hagi, după ce Victor Angelescu a spus că „VAR-ul funcționează perfect pentru Farul”! Ce a spus „Regele”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 22:33

Reclamă
A venit răspunsul lui Gică Hagi, după ce Victor Angelescu a spus că „VAR-ul funcționează perfect pentru Farul! Ce a spus „Regele

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi, în timpul meciului Sheriff - Farul

Gică Hagi i-a răspuns lui Victor Angelescu / AntenaSport

A venit răspunsul lui Gică Hagi, după ce Victor Angelescu a spus că „VAR-ul funcționează perfect pentru Farul”. „Regele” a vorbit despre greșelile de arbitraj din Liga 1, înaintea derby-ului cu Rapid, din ultima etapă a sezonului regular. Partida „de foc” Farul – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, și este transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea duelului de la Ovidiu, Victor Angelescu a trimis „săgeți” către Farul. Co-acționarul Rapidului susține că echipa lui Gică Hagi a fost favorizată de arbitri și VAR de-a lungul sezonului.

A venit răspunsul lui Gică Hagi, după ce Victor Angelescu a spus că „VAR-ul funcționează perfect pentru Farul”!

„În 29 de etape n-au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului!”, a transmis Angelescu, înainte de Farul – Rapid.

Între timp, a sosit replica „Regelui”. Managerul tehnic al Farului susține că echipa sa trebuia să primească mai multe penalty-uri în ultimele etape, dar arbitrii n-au fost de aceeași părere.

„Nu e treaba mea, eu mă rezum la postul de manager. Întrebați-i pe cei din conducere. Știu doar că am avut penalty în ultimele trei etape și nu ni s-a dat.

Reclamă

Eu doar spun un lucru punctual, care s-a spus la televizor. Am avut două penalty-uri clare la UTA și am înțeles că la Cluj ni s-a dat și nu a fost”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare derby-ului Farul – Rapid.

Victor Angelescu a lansat acuzații dure către Farul: „Avem un VAR second-hand, care funcționează perfect pentru ei!”

Înaintea meciului de la malul mării, Angelescu a lansat acuzații dure în direcția Farului, din perspectiva arbitrajului. Co-finanțatorul giuleștenilor susține că echipa „Regelui” este cea mai avantajată de arbitri, în Liga 1.

Mai mult, conducătorul din Giulești susține că s-au făcut o mulțime de greșeli din cauza VAR-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu suntem o echipă ajutată de arbitri. Am văzut că Gică Popescu și cei de la Farul erau supărați ieri, dar ei trebuie să fie cei mai mulțumiți, pentru că în 29 de etape nu au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului. VAR-ul funcționează perfect pentru Farul.

Dacă toată lumea ar avea arbitrajele Farului, am avea arbitraje de Champions League. E pur și simplu un război psihologic că intrăm în play-off. Eu aș putea să spun, dar nu am cum să spun, pentru că nu cred, dar așa puteam să spun și eu că Farul nu a fost dezavantajată pentru că Gică Hagi și Gică Popescu au avut ieșiri la televizor.

Avem un VAR second-hand, avem un offside tras ciudat, cum am mai văzut pe reluări. Noi nu am mai jucat la fel de bine ca la început, dar sunt foarte mulțumit de parcursul Rapidului”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Farul este lider în Liga 1, înaintea meciului cu Rapid. Giuleștenii se află la 7 puncte în spatele „marinarilor”, cu o singură etapă rămasă din sezonul regular.

În tur, Rapid și Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1. Denis Alibec și Cristi Săpunaru au marcat cele două goluri în meciul din Giulești.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și