Închide meniul

Victor Angelescu, „săgeți” către Farul lui Gică Hagi: „Avem un VAR second-hand, care funcționează perfect pentru ei!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 11:18

Victor Angelescu, „săgeți către Farul lui Gică Hagi: „Avem un VAR second-hand, care funcționează perfect pentru ei!

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Victor Angelescu a lansat „săgeți” către Farul, echipa lui Gică Hagi. Co-acționarul Rapidului a avut un atac neașteptat la adresa liderului din Liga 1, înaintea meciului direct de sâmbătă seară (20:30). Farul și Rapid se duelează la Ovidiu în ultima etapă a sezonului regular, iar derby-ul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului de la malul mării, Angelescu a lansat acuzații dure în direcția Farului, din perspectiva arbitrajului. Co-finanțatorul giuleștenilor susține că echipa „Regelui” este cea mai avantajată de arbitri, în Liga 1.

Victor Angelescu, „săgeți” către Farul lui Gică Hagi: „Avem un VAR second-hand, care funcționează perfect pentru ei!”

„În 29 de etape n-au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului!”, este concluzia la care a ajuns Victor Angelescu.

Mai mult, conducătorul din Giulești susține că s-au făcut o mulțime de greșeli din cauza VAR-ului.

„Nu suntem o echipă ajutată de arbitri. Am văzut că Gică Popescu și cei de la Farul erau supărați ieri, dar ei trebuie să fie cei mai mulțumiți, pentru că în 29 de etape nu au existat greșeli de arbitraj împotriva Farului. VAR-ul funcționează perfect pentru Farul.

Reclamă

Dacă toată lumea ar avea arbitrajele Farului, am avea arbitraje de Champions League. E pur și simplu un război psihologic că intrăm în play-off. Eu aș putea să spun, dar nu am cum să spun, pentru că nu cred, dar așa puteam să spun și eu că Farul nu a fost dezavantajată pentru că Gică Hagi și Gică Popescu au avut ieșiri la televizor.

Avem un VAR second-hand, avem un offside tras ciudat, cum am mai văzut pe reluări. Noi nu am mai jucat la fel de bine ca la început, dar sunt foarte mulțumit de parcursul Rapidului”, a declarat Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Farul este lider în Liga 1, înaintea meciului cu Rapid. Giuleștenii se află la 7 puncte în spatele „marinarilor”, cu o singură etapă rămasă din sezonul regular.

Reclamă 4 / 0/3

În tur, Rapid și Farul au încheiat la egalitate, scor 1-1. Denis Alibec și Cristi Săpunaru au marcat cele două goluri în meciul din Giulești.

Victor Angelescu, întrebat dacă Rapid mai are nevoie de transferuri: „Am purtat o discuție cu staff-ul tehnic”

Victor Angelescu a fost întrebat dacă Rapid mai are nevoie de transferuri. Co-acționarul giuleștenilor a dezvăluit că a avut o discuție cu Adrian Mutu în acest sens.

Rapid ocupă locul 4 în Liga 1, cu 52 de puncte obținute după 29 de etape.

Victor Angelescu a explicat că, în urma unei discuții avute cu Adrian Mutu, a decis că Rapid nu mai are nevoie de alte transferuri. Acționarul de la Rapid se bazează pe actualul lot și este optimist în privința actualului sezon din Liga 1.

„Sunt convins că nu trebuia să facem mai multe transferuri, pentru că am discutat cu antrenorii, cu staff-ul și noi credem avem lot valoros și numeric destul de mare. Faptul că nu au dat unii randament, e altă discuție.

Valoric și ca număr, suntem acoperiți, dar să spunem că pe un post mai avem nevoie, cel de atacant. Am căutat și nu am găsit. Funsho e extremă. În afară de poziția asta, nu am mai avut nevoie. Ne trebuia un vârf, dar s-a închis perioada”, a spus Victor Angelescu, conform sursei citate.

Victor Angelescu este co-acționar la Rapid, alături de Dan Șucu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și