Închide meniul

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie pot juca în Rapid – Farul! Prima reacție a jucătorilor: „Gata de primul meci!”

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 17:07

Reclamă
Aaron Boupendza și Clinton NJie pot juca în Rapid – Farul! Prima reacție a jucătorilor: „Gata de primul meci!

Aaron Boupendza și Clinton N'Jie pot juca în Rapid - Farul!

Colaj cu Aaron Boupendza și Clinton N'Jie / FOTO: Rapid

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie pot juca în Rapid – Farul! Anunțul a fost făcut chiar de oficialii clubului din Giulești, prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meicul dintre Rapid și Farul Constanța se va juca pe data de 21 octombrie, de la ora 21:00. Partida care contează pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1 va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie pot juca în Rapid – Farul!

Cu câteva zile înaintea partidei cu echipa lui Gică Hagi, oficialii clubului Rapid au anunțat că Aaron Boupendza și Clinton N’Jie au drept de joc în Liga 1 și ar putea debuta în partida din etapa cu numărul 13.

Giuleștenii au publicat și prima reacție a jucătorilor:

Aaron Boupendza: „Abia aștept debutul!”
Clinton N’Jie: „Sunt gata de primul meci!”

Reclamă
Reclamă

Aaron Boupendza a ajuns la Rapid în luna septembrie a acestui an, din postura de jucător liber de contract. Un conflict cu clubul Zamalek, din Egipt, a fost generat de această mutare. Egiptenii acuzau faptul că jucătorul avea deja un contract semnat cu formația, însă Rapid a primit câștig de cauză, din partea FIFA. Jucătorul din Gabon este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

De cealaltă parte, Clinton N’Jie a ajuns la Rapid în septembrie, după despărțirea de Sivasspor. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 950.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie au jucat în amicalul cu Voluntari

Boupendza şi N’Jie jucat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari, scor 0-1.

Reclamă

Cele două transferuri lăudate de Marius Şumudică au debutat pentru Rapid. Boupendza şi N’Jie au fost titulari în amicalul pe care Rapid l-a jucat cu FC Voluntari.

Pe pagina oficială a clubului, fanii au lansat mai multe ironii în comentarii. „Sunteţi top, domnule Şumudică„, „Dacă nici în amicale nu reușim să ne mobilizăm, este clar că nu mai avem nicio speranță în oficiale. Și nu mai spuneți că sunt absențe la echipa, că va faceți de râs. Se vede mâna lui Sumudică. A schimbat mentalitatea echipei” sau „Fraților, este groasă treaba. Dacă nici cu Voluntari nu dai gol…Slab tare lotul, chiar dacă este amical. Băieţii sunt în vacanţă! Fără cuvinte..Ar trebui să le fie rușine„, au fost câteva din comentariile fanilor.

Echipa Rapidului, cu FC Voluntari: Aioani – Onea, Săpunaru (46’ Gojkovic), Blazek, Braun (69’ R. Maria) – Hromada (84’ Avram), Christensen (56’ Emmers) – Dobre (56’ Hasani), N’Jie (56’ A. Șucu), Micovschi – Boupendza (56’ Burmaz)

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neague rămâne neînvinsă în Liga Naţională

19:11

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

19:10

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și